ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Ψαριανός και Αμυράς από το Ποτάμι, τράβηξαν για ΝΔ

Μέχρι εδώ ήταν οι συμπόρευση των δεξιόστροφων βουλευτών του Ποταμιού, Γρηγόρη Ψαριανού και Γιώργου Αμυρά, σύμφωνα με τα γραφόμενά τους. Το διαζύγιο των δύο, αν και προαναγγελθέν, έχει το δικό του stori, καθότι οι καιροί ου μενετοί για εξασφάλιση βουλευτικής έδρας εις το διηνεκές και είναι αυτό που προσδοκούν να τους ανοίξει ευοίωνες ορίζοντες προς την δεξιά πλευρά του πολιτικού σκηνικού και μέσα από την ζατρικίου τακτική, να πάρουν οι άνθρωποι τα ίσια τους, όπως βοούν οι πληροφορίες στα κομματικά καφενεία!


Τούτων δοθέντων, το σχέδιο ετέθη εις εφαρμογήν και έχει ο Θεός, που θα τους βγάλει! Η αφορμή ήταν τυπική και χρησιμοποιήθηκε   με δοθείσα την απόφαση του Ποταμιού να μην συναινέσει στα πολιτικά σχέδια του πάλαι ποτέ δικομματισμού, που στις ημέρες μας προβιβάσθηκε σε τρικομματισμό, με τη συμμετοχή στο ξέπλυμα των δύο, ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, από πλευράς ΚΚΕ. Ήτοι την απόφαση του Ποταμιού να θέσει φραγμό στην ανατροπή της κυβέρνησης και να ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών. 

Σε κοινή ανάρτηση, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι αγωνιούντες για το μέλλον τους, αλλά πρώτα απ' όλα για το μέλλον της Πατρίδας τους (σ.σ.: Αχ αυτής της καημένης πατρίδας τι της έμελλε) οι κ.κ. Ψαριανός και Αμυράς αναφέρουν: 

Ξεκινούν την ανάρτησή τους με ορυμαγδό χυδαιολογιών, μεταξύ των οποίων τα... κοσμήματα της ελληνικής γλώσσας, «τσιπροτεχνεία», «ρετάλια», «"προοδευτική" Συριζοσυμμαχία»,  «τσιπροπολάκηδες» και καταλήγουν :

«Δηλώνουμε και εκφράζουμε την απόλυτη διαφωνία μας με την περίεργη, επαμφοτερίζουσα και αλλοπρόσαλλη αυτή στάση του κόμματος. Διατηρούμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού μας και του επαναπροσδιορισμού της σχέσης μας με το Ποτάμι».

Ειρήσθω εν παρόδω, να αναφέρω ότι η πορεία του νέου, μόλις 65 ανοίξεων, Γρηγόρη, έρχεται από βάθους χρόνου, ήτοι από την εποχή της ένταξής του στην νεολαιΐστικη οργάνωση του Ρήγα Φεραίου, προσκείμενου στην Ανανεωτική Αριστερά, πέρασε από τις τάξεις του ΚΚΕ Εσ., μετετάγη στην ΕΑΡ μετά την 16ετή πορεία και ολοκλήρωση του κύκλου του ΚΚΕ Εσ., ακολούθησε στον Συνασπισμό της Αριστεράς την διετία 1989 - 90 και μετά στην ΔΗΜΑΡ του Φ. Κουβέλη. 

Παραδόξως την διετία 2007-09 εξελέγη βουλευτής με τον  ΣΥΡΙΖΑ, το 2012 εφάνη να κατασταλάζει στην ΔΗΜΑΡ, αλλά ξαφνικά και ενώ η ΔΗΜΑΡ έπλεε τα λοίσθια, με ένα σάλτο βρέθηκε στο Ποτάμι το 2015. Τώρα φεύγει κι απ' το Ποτάμι, επειδή κατά την  ανάρτησή του: «το Ποτάμι πάλι εμφανίζεται παραπλέον προς τους ΤσιπροΠολάκηδες». 

Ερωτοτροπεί από καιρού με την ΝΔ και έχει ο Θεός, για το που μπορεί αυτή η πορεία του, να τον βγάλει!

Ο Γιώργος Αμυράς, έχει φτωχό, αλλά σημαντικό βιογραφικό, αφού από το 2014, με την προτροπή Σαμαρά (σ.σ.: το έχει χούι φαίνεται ο Αντωνάκης, διότι κάπως έτσι έγινε και με την κα Σπυράκη, κατά δήλωσή της)  ετέθη σε εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του Κόμματος, όμως έχων προσωπικές ανησυχίες, το 2015 υπάκουσε στα κελεύσματα Θεοδωράκη και εξελέγη βουλευτής με το Ποτάμι, το 2016 προβιβάσθηκε σε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπό του, μετά την χηρεία της θέσης λόγω της αποχώρησης Θεοχάρη προς κατάταξη στην ΝΔ και τώρα αρχής έτους 2019, υποχρεούται εις αναζήτηση κομματικής στέγης ενώ η κλεψύδρα της προεκλογικής περιόδου άρχισε να ρέει και οι εκπλήξεις που επιφυλάσσονται είναι απροσδιόριστες!

Σημειωτέον ότι και οι δύο άνδρες έχουν θητεύσει στον αυτοδιοικητικό χώρο.  

Εννοείται ότι αφήνουν πίσω τους συντρίμμια, αφού από τους πέντε βουλευτές του Ποταμιού, πιστοί παραμένουν οι τρεις, αλλά δεν επαρκούν για την συγκρότηση κοινοβουλευτικής ομάδας!

Σταύρος Θεοδωράκης, Σπ. Λυκούδης, Γιώργος Μαυρωτάς είναι οι τελευταίοι των... Μοϊκανών! Και να σκεφτεί κανείς ότι το 2015 ξεκινούσε με 17 βουλευτές... Αλλά διαφωνία, στη διαφωνία, το 'κλεισαν το... μαγαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: