ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Ο Π. Σκουρλέτης έδειξε Γιώργο Ρώρο δήμαρχο για Πάτρα

Ο Πάνος Σκουρλέτης ήταν ξεκάθαρος. Στηρίζουμε Γιώργο Ρώρο για υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Γρηγόρης προχώρησε πιο πέρα. Πρέπει να το πούμε ξεκάθαρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, πρέπει να στηρίξει Ρώρο. Δεν επιτρέπεται να έχει 40% μέσα στην Πάτρα και να μην περάσει στην δεύτερη Κυριακή.


Το δημαρχιλίκι δεν είναι για καριέρα, είναι ανιδιοτελής διάθεση για προσφορά στα κοινά. Αυτή είναι η δικιά μας κουλτούρα, τόνισε


 
«Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε, που αντιλαμβάνονται ότι η πολιτική δεν είναι αυτοσκοπός, ή το δημαρχιλίκι δεν είναι για καριέρα, άλλωστε δεν κάνει κανείς καριέρα με αυτά. Είναι ανιδιοτελής διάθεση για προσφορά στα κοινά. Αυτή είναι η δικιά μας κουλτούρα.

Ξέρετε, αυτήν την αντίληψη δεν θα την δείτε μόνον στο Γιώργο Ρώρο. Θα την βρείτε και στους υποψήφιους που στηρίζουμε σε άλλες περιοχές. Όπως και στα μέλη της κυβέρνησης» τόνισε ο Γραμμ. του ΣΥΡΙΖΑ από την Πάτρα.

«Αυτοί που αντιδρούν, στην θεσμοθέτηση της απλής αναλογικής για την διεξαγωγή αυτοδιοικητικών εκλογών θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον δημαρχιακό θώκο για το πέρασμα στο επόμενη σκαλοπάτι της κεντρικής πολιτικής σκηνής» τόνισε ο Παναγ. Σκουρλέτης από την Πάτρα στις 14-1-2019, μιλώντας στην επιτυχημένη εκδήλωση της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν θα δείτε ονόματα βαριά στους υποψηφίους που στηρίζουμε στην τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, αυτοί στηρίζουμε, το ίδιο σε επίπεδο κυβέρνησης. Είναι οι άνθρωποι που δουλεύουν μέσα στις πόλεις. Δεν είναι αυτοί που η μαμά και ο μπαμπάς τους τούς όρισε να γίνουν οι υπουργοί! Στην Αθήνα έχουμε ορισμένες τέτοιες υποψηφιότητες. Εμείς είμαστε κατά των κομματικών χρισμάτων, είπε.

Και δείχνοντας τον Γιώργο Ρώρο υποψήφιο δήμαρχο με την παράταξη ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, είπε:

Η υποψηφιότητα Ρώρου, είναι ακριβώς αυτή που αναδεικνύει την παραπάνω λογική. Ένας άνθρωπος καταξιωμένος επαγγελματίας, που υπηρέτησε και υπηρετεί μέσα από τις τάξεις του ΕΕΣ Πατρών, ενός από τους μεγαλύτερους που υπάρχουν στη χώρα.

Πράγματι τέτοιους ανθρώπους θέλουμε, που αντιλαμβάνονται ότι η πολιτική δεν είναι αυτοσκοπός, ή το δημαρχιλίκι δεν είναι για καριέρα, άλλωστε δεν κάνει κανείς καριέρα με αυτά. Είναι ανιδιοτελής διάθεση για προσφορά στα κοινά. Αυτή είναι η δικιά μας κουλτούρα.

Ξέρετε, αυτήν την αντίληψη δεν θα την δείτε μόνον στο Γιώργο Ρώρο. Θα την βρείτε και στους υποψήφιους που στηρίζουμε σε άλλες περιοχές. Όπως και στα μέλη της κυβέρνησης.

Αναφερόμενος δε, στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, είπε: Με τον κύριο Κατσιφάρα έχουμε καλές σχέσεις και το αναγνωρίζει και ο ίδιος από πλευράς του. Το γεγονός ότι σήμερα υπάρχει κοινή συμπαράταξη, αναδεικύει το ότι αναγνωρίζεται το έργο του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για μια συνάντηση δύο διαφορετικών χώρων και αυτό έχει μεγαλύτερη αξία.

Απετόλμησε δε να προβλέψει πως ακόμη και από τον πρώτο γύρο μπορεί να κερδίσει αυτή η συμπαράταξη, τις εκλογές.

Το διακύβευμα είναι εάν αυτή η κυβέρνηση θα στηριχθεί για να ολοκληρώσει το έργο της, εάν θα στηριχθεί η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στον χώρο της Υγείας κλπ.  Εάν οι προοδευτικές δυνάμεις θα μπορέσουν να συνεργαστούν προς όφελος της χώρας μας.

Τέλος όσον αφορά τα δημοτικά ο Πάνος Σκουρλέτης ήταν ξεκάθαρος. Στηρίζουμε Γιώργο Ρώρο για υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Γρηγόρης προχώρησε πιο πέρα. Πρέπει να το πούμε ξεκάθαρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, πρέπει να στηρίξει Ρώρο. Δεν επιτρέπεται να έχει 40% μέσα στην Πάτρα και να μην περάσει στην δεύτερη Κυριακή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: