ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Iδεολογικά δική σας θέση αναθεώρησης θέλετε κ. Μητσοτάκη


"Ιδεολογικά δική σας αναθεώρηση θέλετε κ. Μητσοτάκη" είπε ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την πρότασή του για τη συνταγματική αναθεώρηση ενώ ειδικότερα για το άρθρο 16 προανήγγειλε ειδική συζήτηση στην Βουλή για το θέμα αυτό. 

Αναφορικά με το ζήτημα της συμφωνίας Πολιτείας – Εκκλησίας στο οποίο άσκησε έντονη κριτική ο Κυρ. Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι: Οι ιερείς είναι μόνιμοι όχι γιατί θεωρούνται δημόσιοι υπάλληλοι γιατί αυτό προβλέπει ο Καταστατικός χάρτης της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Θα σας πρότεινα να μην δημαγωγείτε για αυτή την συμφωνία με τόσο ισχυρό θεσμικό περιεχόμενο και αφορά ζητήματα που απασχολούν πάνω από 70 χρόνια. Μην δημαγωγείτε ασύστολα προς άγραν ψήφων μερικών ιερέων.

Ιδεολογικά δική σας αναθεώρηση θέλετε γι’ αυτό προτείνετε κάτι πρωτοφανές! Είπε ο Αλέξης Τσίπρας για την πρόταση του Κυρ. Μητσοτάκη να μην δεσμεύεται από την συνταγματική αναθεώρηση η επόμενη Βουλή.



Δεν υπάρχουν σχόλια: