ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Προς περαιτέρω δικαστική διερεύνηση η εμπλοκή Σαλμά

Σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα της πλειοψηφίας της Εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα στην Υγεία, φέρεται να διαπιστώνει Πολιτικές ευθύνες του Μ.Βορίδη
Ανάγκη για περαιτέρω δικαστική διερεύνηση του σκανδάλου των αρθροσκοπήσεων και της εμπλοκής του βουλευτή της Ν.Δ. Μάριου Σαλμά φέρεται να διαπιστώνει η πλειοψηφία της Εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα στην Υγεία.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο πόρισμα καταλογίζονται πολιτικές ευθύνες στον πρώην υπουργό Υγείας, Μάκη Βορίδη, γιατί ως εποπτεύων υπουργός αγνόησε αντιρρήσεις δύο υπηρεσιών του υπουργείου σχετικά με την χρέωση των εξετάσεων που υπολογίζεται ότι κόστισε στο Δημόσιο 200.000-250.000 ευρώ.
Το σκάνδαλο των αρθροσκοπήσεων αφορά την χρέωση εξέτασης 20 λεπτών που διενεργούσε ο Μάριος Σαλμάς ως κοινά ενοποιημένα νοσήλια δύο ημερών ύψους 1.400 ευρώ.
Η πλειοψηφία της Εξεταστικής φέρεται να κάνει επίσης αναφορά στο ζήτημα της παράνομης αδειοδότησης του διαγνωστικού κέντρου του Μ. Σαλμά, παρά το γεγονός ότι το κέντρο δεν πληρούσε τα σχετικά κριτήρια.
Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: