ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Θόδ. Ξυλιάς κατά Πελετίδη για τις κεραίες κινητής



Από αρκετά χρόνια έχει μπει για τα καλά η τεχνολογία στη ζωή μας, παράλληλα δημιουργεί προβλήματα και ανησυχία στους κατοίκους κάθε περιοχής όπως οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας αφού όπως καταγγέλλεται παραβιάζονται τα προβλεπόμενα από το νόμο όρια σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, αθλητικούς χώρους  κ.α.
Η δημοτική αρχή, αντί να εκφράζει άλλες φορές τη συμπάθειά της και άλλες να καθησυχάζει, και όχι μόνο, σε κάθε ομάδα κατοίκων της πόλης μας που αντιδρούν στην εγκατάσταση κεραιών, να αναθεωρήσει πρώτα την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για τοποθέτηση κεραιών σε χώρους του δήμου.
Να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και να ζητήσει από την πολιτεία αυστηρότερα μέτρα ασφάλειας για τη διαφύλαξη της υγείας των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: