ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Αλ. Τσίπρας: Αλλάζουμε τη χώρα για να φύγει μπροστά




Εντός του 2019 16.000 προσλήψεις και 18.500 προσλήψεις το 2020
Τα οφέλη της Συμφωνίας με την Εκκλησία ως αποτέλεσμα προεργασίας τριών χρόνων παρουσίασε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ενώ αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλα τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας.

«Παρά την καταστροφολογία που μας καταλογίζανε, εμείς φέραμε αντίμετρα χωρίς μέτρα», «δίνουμε όχι όσα είπα στη ΔΕΘ, αλλά παραπάνω», είπε ο Αλ. Τσίπρας.
"Άμεσα, εντός του 2019 θα γίνει η προκήρυξη 10.000 προσλήψεων για να καλύπτονται από το 2020 και μετά, είπε ο Αλ. Τσίπρας. Σημείωσε ότι κατοχυρώνεται η ρήτρα 1:1 στις προσλήψεις «και έχουμε και 10.000 επιπλέον».
Εντός του 2019 16.000 προσλήψεις και 18.500 προσλήψεις το 2020
"Παρόλο που κάποιος μπορεί να είναι άθεος, στα θαύματα της βούλησης μπορεί να πιστεύει". Το θαύμα της κοινής βούλησης δηλαδή ώστε να επιλυθεί αυτό το δύσκολο ζήτημα που κανείς άλλος πριν δεν κατάφερε να επιλύσει. Υπάρχει προεργασία 3 χρόνων. Υπήρχε επιτροπή με επικεφαλής τον κ. Χαρίτση που διεξήγαγε την καταγραφή της εκκλησιαστικής περιουσίας. Στην προσπάθεια αυτή μπήκαν στην συνέχεια 22 Μητροπόλεις".
Τα οφέλη για την Πολιτεία σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό είναι σημαντικά: Θα αποδεσμευθούν 10.000 θέσεις εργασίας στο Δημόσιο, από την αξιοποίηση της αμφισβητούμενης περιουσίας καθώς και τη μη αμφισβητούμενης που εθελοντικά θα μπει στο ταμείο από τους ιερείς, θα μπορεί το κράτος να παίρνει το επίδομα για τη μισθοδοσία. Θα υπάρχουν σημαντικά οφέλη και για το κράτος και για την Εκκλησία. Η Εκκλησία θα κερδίσει την αυτοδυναμία της και θα προχωρήσει στο κοινωνικό της έργο. Θα επωφεληθεί επίσης η ίδια η οικονομία. Θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και επιπλέον οικονομικά οφέλη από την αξιοποίηση μέσω του τουρισμού.
"Θα ελαφρύνει το μισθολόγιο κατά 200 εκ. και θα τα δώσουμε ως επίδομα. Θα υπάρχει δημοσιονομικό κόστος για τις 10.000 προσλήψεις που θα γίνουν το 2020 και φυσικά θα μπορούμε να το καλύψουμε. Θα βρούμε τους πόρους για να κάνουμε προσλήψεις εκεί που υπάρχει ανάγκη δηλαδή σε γιατρούς, δασκάλους, νοσηλευτές"
Άμεσα, εντός του 2019 θα γίνει η προκήρυξη 10.000 προσλήψεων για να καλύπτονται από το 2020 και μετά, είπε ο Αλ. Τσίπρας. Σημείωσε ότι κατοχυρώνεται η ρήτρα 1:1 στις προσλήψεις «και έχουμε και 10.000 επιπλέον».
"Ποτέ δεν υπήρξε περίοδος στην πολιτική ζωή χωρίς αντιπαραθέσεις και χωρίς δύο πόλους όπως της Αριστεράς με τη Δεξιά. Πολιτική ανωμαλία θα ήταν αν ξαφνικά τα έβρισκαν αυτή οι δύο πόλοι τα έβρισκαν μεταξύ τους. Αυτό συνέβη μία φορά με τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ όταν με τα μνημόνια ξέχασαν τις διαφορές τους για να κουκουλώσουν τα σκάνδαλά τους".
ΔΕΙΤΕ στο βίντεο τα παρακάτω:
Για τη συνταγματική αναθεώρηση και την εκλογή του ΠτΔ το δόγμα Πολάκη είναι η εφαρμογή του νόμου εγώ προσχωρώ σε αυτό το δόγμα
Η κυβέρνηση δίνει και όπως φαίνεται θα κερδίσει τη μάχη για τις συντάξεις και τάσσεται σταθερά υπέρ των αδυνάμωνΣτις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα
Η Συμφωνία για το ονοματολογικό της πΓΔΜ θα περάσειΑναφαίρετο δικαίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας η αξιοποίηση του φυσικού της πλούτου
Το μήνυμα μου προς τον κ. ΕρντογάνΔεν υπάρχουν νέες βάσεις στη χώρα -
Πολυδιάστατη ενεργητική εξωτερική πολιτική ασκεί η χώρα.
Θα συνεχίσουμε το διάλογο ώστε να καθοριστεί η ζώνη, την ΑΟΖ με την Αλβανία
Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: