ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Οι αγιογράφοι του Πελετίδη κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ!




Στην πόλη που η κυβέρνηση προσέλαβε 9.000 μόνιμο προσωπικό στην καθαριότητα για να μην πάει στους ιδιώτες!



Βγαίνουν οι αγιογράφοι του Πελετίδη να κατηγορήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, σε μια προσπάθεια να στηρίξουν το αφήγημα "ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ", για ιδιωτικοποιήσεις και ξεπουλήματα. 

Και τα λένε αυτά που;


Στην πόλη που η κυβέρνηση έβγαλε από το ΤΑΙΠΕΔ το θαλάσσιο μέτωπο και το παραχώρησε, που παραχώρησε το πλατανόδασος, που παραχώρησε το ακίνητο στην Μανιακίου (αλήθεια τι γίνεται με εκείνον τον παιδικό σταθμό;), που παραχώρησε τα καταστήματα στις εργατικές κατοικίες, που ο ΟΛΠΑ χρηματοδότησε την ανάπλαση του νότιου πάρκου, που προσέλαβε 9.000 μόνιμο προσωπικό στην καθαριότητα για να μην πάει στους ιδιώτες, που διώχνει τους εργολάβους από τα νοσοκομεία. 

Και μετά από όλες αυτές τις παραχωρήσεις και την εκδίωξη των εργολάβων από το δημόσιο, ξαφνικά η κυβέρνηση και η δημοτική παράταξη που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ξεπουλήσει και να ιδιωτικοποιήσει...

Μια αστεία προσπάθεια εξίσωσης, που αν δεν ήταν επικίνδυνη για την πόλη, θα προκαλούσε πολύ γέλιο. 

ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΤΕ Κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ, ΝΑ ΞΕΤΙΛΥΓΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.
_________________
ΣΗΜ.: Τα παραπάνω αναφέρονται  στην προσωπική σελίδα στο fb, του Διονύση Τραβλού, μέλους της Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ. Το istologio εγκρίνει κι επαυξάνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: