ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Μπουτάρης: Υπήρχε ενορχηστρωτής και έδινε το σύνθημα

«Τρόμαξα είχα κάνει πρόσφατα στεντ»

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης όπου γινόταν η δίκη των τριών συλληφθέντων για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη, το βράδυ της 19ης Μαΐου, στη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων στο Λευκό Πύργο, παρών ως μάρτυρας ήταν και κατέθεσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.


Κληθείς να περιγράψει τη συμμετοχή καθενός από τους συλληφθέντες, είπε με σαφήνεια:

Για τον 36χρονο ομογενή είπε ότι έβγαλε την μπλούζα του με πρόθεση να τον χτυπήσει, ενώ για τον τρίτο συλληφθέντα, επίσης 20 ετών, ανέφερε πως «ήταν παντού» και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι ότι ήταν οι σπρωξιές του που με έπληξαν».

«Είναι ξεκάθαρο ότι υπήρχε ενορχηστρωτής και κάθε τόσο έδινε το σύνθημα. Μετά χτύπησε παλαμάκια και μαζεύτηκαν γύρω – γύρω. Τρόμαξα είχα κάνει πρόσφατα στεντ, φοβήθηκα μήπως μείνω στον τόπο. Αισθάνθηκα έντονο πόνο από κλωτσιές» συμπλήρωσε ο κ. Μπουτάρης.

Ερωτώμενος σχετικά, ο Γ. Μπουτάρης υποστήριξε πως οι δράστες «με χτύπησαν παντού --στα πόδια, στην πλάτη, στον αυχένα, με μπουκάλια νερό και άλλα αντικείμενα», ενώ αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός πως στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε, αμέσως μετά το περιστατικό της επίθεσης, είδε έναν εκ των συλληφθέντων να «του ράβουν οι γιατροί το χέρι» και «όταν συνειδητοποίησε ο 20χρονος την παρουσία μου στο νοσοκομείο, ούτε συγγνώμη ζήτησε, ούτε τίποτα και έφυγε άρον άρον».

Οι κατηγορίες που αντιμετώπισαν οι συλληφθέντες για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη είναι για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς και διατάραξη κοινής ειρήνης. Για τις οποίες και καταδικάστηκαν σε 14μηνη φυλάκιση με 3ετή αναστολή ο ένας 20χρονος και ο 36χρονος με καταβολή χρηματικής ποινής επί πέντε ευρώ την ημέρα, ενώ ο έτερος 20χρονος σε 21 μήνες με αναστολή 3ετή.

Εκτός των δύο 20χρονων κι ενός 36χρονου, συνελήφθη κι ένας 17χρονος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, προκειμένου να δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πατέρας του 17χρονου τηλεφώνησε χθες στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης επιδιώκοντας να μιλήσει με τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, για το περιστατικό της επίθεσης όμως δεν κατέστη δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: