ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

Τελεσίδικα ένοχος ο χρυσαυγίτης υποψήφιος Πλωμαρίτης

Τελεσίδικα ένοχος κρίθηκε σύμφωνα με την Πολιτική Αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος Jailgoldendawn ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Αλέξανδρος Πλωμαρίτης-Καράμπελας για λόγο ρατσιστικού μίσους (παραβίαση του ν. 927/1979, αντιρατσιστικός), με ποινή φυλάκισης 12 μήνες όπως πρωτόδικα.


Ο  Α. Πλωμαρίτης δημόσια και προφορικά προέτρεψε σε πράξεις δυνάμενες να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος και βία κατά ομάδων ανθρώπων με μόνο τον λόγο της φυλετικής και εθνικής καταγωγής τους.

Ο Πλωμαρίτης τέλεσε τα παραπάνω αδικήματα μιλώντας μπροστά στην κάμερα του κινηματογραφιστή Κωνσταντίνου Γεωργούση, στο καφενείο “Hobby” (Πιπίνου 111) της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα. Στο εν λόγω βίντεο, ο Πλωμαρίτης εμφανίζεται να λέει φράσεις, όπως “είναι πρωτόγονοι, είναι μιάσματα, είναι υπάνθρωποι… γιατί είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τους φούρνους. Σαπούνια γιατί είναι και ωραίο, ξέρεις όχι για ανθρώπους. Γιατί είναι και χημικοί αυτοί, μπορεί να πάθουμε κανά… να βγάλουμε κανένα καντήλα, κανά τέτοιο… Θα τα χουμε σαπούνια για τα αμάξια, σαπούνια για τα πεζοδρόμια… Θα φτιάχνουμε κτίρια, κάνα λαμπατέρ να φτιάξουμε με το δέρμα τους…”, “τα δόντια να πάρουμε…” και ούτω καθεξής.
Δημοσίευση σχολίου