ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Δήλωση του Γιώργου Πάντζα για Πόρτο Γερμενό


Δήλωση του Γιώργου Πάντζα, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αττικής, σχετικά με την οριστική απορριπτική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για την ίδρυση και λειτουργία Μονάδας Ιχθυοκαλλιέργειας στον κόλπο του Πόρτο Γερμενό
Η απορριπτική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής αναφορικά με την ίδρυση και λειτουργία Μονάδας Ιχθυοκαλλιέργειας στον κόλπο του Πόρτο Γερμενό, έρχεται να επισφραγίσει τους αγώνες όλων ημών, που από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε στο πλευρό των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής.

Η χωροθέτηση και η απόφαση για τη δημιουργία μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας στον κόλπο του Πόρτο Γερμενό, ισοδυναμεί με περιβαλλοντικό έγκλημα και είναι πέρα από κάθε λογική. Εμείς λοιπόν, θα διαφυλάξουμε ως ‘’κόρη οφθαλμού’’ μια από τις ελάχιστες περιοχές φυσικού κάλλους και τουριστικής ροής στην περιφέρεια Αττικής. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις που επί δεκαετίες αλληθώριζαν στα γνωστά σε αυτούς συμφέροντα, εφαρμόζοντας το δόγμα της άναρχης χωροθέτησης δημιουργώντας σωρεία περιβαλλοντικών εγκλημάτων.
Αποτελεί υποχρέωση και δέσμευσή μας η προστασία του περιβάλλοντος από οποιαδήποτε καταστροφική συνέπεια μιας επένδυσης αυτού του τύπου, σε μια περιοχή που έχει ως συγκριτικό πλεονέκτημα την φυσική χερσαία και υδάτινη ομορφιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: