ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Ο δήμαρχος Πατρέων απένειμε εύσημα στον εαυτό του

«Στην Πάτρα χρωστούν στον Δήμο 140 εκ. ευρώ περίπου. Τα 50 εκ. ευρώ τα χρωστούν μόλις 200 άτομα» παραδέχθηκε ο Δήμαρχος Πατρέων, αλλά δεν βρίσκει τρόπο να  εισπράξει τα 50 εκ. ευρώ! Ας όψεται  ο... καπιταλισμός του ΣΥΡΙΖΑ και όχι η αγυρτεία της δημοτικής αρχής!


Κάλεσε την ΚΕΔΕ
σε ζορμπαλίκι...

Ο Κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ... ΒΡΙΚΟΛΑΚΙΑΣΜΕΝΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΦΤΩΧΩΝ... ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ - ΠΟΥ ΧΡΕΩΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟΝ 50.000.000 (ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ) ΕΥΡΩ  - ΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΙΖΩΝΟΣ!


Επαναστατικά εύσημα απένειμε στον εαυτό του ο Δήμαρχος Πατρεών μιλώντας σήμερα στην συνεδρίαση της  ΚΕΔ και αναφερόμενος στην απόφαση της κυβέρνησης να διεκδικήσουν τα ωφειλόμενα από τους μπατζχτήδες δημότες οι Δήμαρχοι.

Και ως άλλος Τρότσκι, αφού εμπέδωσε την επανάσταση στα χωρικά σύνορα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Πάτρας, κι αφού ξέκαμε την  άρχουσα τάξη, που χρωστά κάτι λίγα ευρώ, τα οποία χρεώνονται οι συνεπείς φορολογούμενοι, αλλά για να μη χαλάσει το πρεστίζ του (δυστυχώς είναι πολύτιμοι οι ψήφοι ενόψει εφαρμογής της απλής αναλογικής) και λερώσει τα χέρια του με το... βρικολακιασμένο αίμα των φτωχών... καπιταλιστών - διακοσίων ατόμων που χρεωστούν μόνον 50.000.000 (πενήντα εκατομμύρια) ευρώ  - κάλεσε με επαναστατικό τρόπο τους συνέδρους να ακολουθήσουν την επανάσταση, που μόλις αυτή τη βδομάδα ξεκίνησε από το κτίριο της Μαιζώνος και με αψείς ζορμπάδες κατευθύνεται προς την εκκίνηση της πορείας για τους ανθώνες των Ψηλαλωνίων! 

Με μία πορεία στην λειψή από πράσινο Αθήνα ξεχνιόμαστε, πόσο μάλλον προς τους μαγιάτικους ανθώνες!

Μάλιστα. Ο με... φυσεκλίκια ζωσμένος Δήμαρχος  Πατρέων του επαναστατημένου πλήθους, είπε απευθυνόμενος προς το σώμα με φωνή στεντόρια: 

«Εμείς στο Δημοτικό μας Συμβούλιο πήραμε απόφαση που πάει κόντρα σε αυτό το νόμο.

Απευθυνόμαστε λοιπόν στην ΚΕΔΕ, απευθυνόμαστε στους Δημάρχους, στα Δημοτικά Συμβούλια και προτείνουμε να μην δεχθούμε αυτοί που είναι ενταγμένοι στο ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), που στην Πάτρα είναι 15.000, να υποχρεώσουμε τις υπηρεσίες των Δήμων για να τους πάρουμε τα σπιτικά τους.

Να μην δεχθούμε να ασκηθούν πιέσεις στους άνεργους για να εισπράξουμε.

Εμείς πήραμε τις αποφάσεις μας στο Δημοτικό μας Συμβούλιο.

Ας πάρει λοιπόν απόφαση συνολικά η Τοπική Αυτοδιοίκηση που λέει ότι είναι κοντά στον πολίτη. Αν αγωνιούμε πραγματικά για το λαό μας έχουμε ευθύνη να απαλλάξουμε αυτές τις κατηγορίες που δεν έχουν να πληρώσουν, από αυτά τα χρέη.

Στην Πάτρα χρωστούν στον Δήμο 140 εκ. ευρώ περίπου. Τα 50 εκ. ευρώ τα χρωστούν μόλις 200. Είναι οι επενδυτές που ήρθαν, έκαναν τη δουλειά τους, άλλαξαν το ΑΦΜ τους και άφησαν τα χρέη. Αυτοί δεν θα πληρώσουν τίποτε. Θωρακίστηκαν από τους νόμους…

Κλείνοντας σας αφήνω την απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου στις 9 του Μάη και καλούμε όλους του Δημάρχους, όλα τα Δημοτικά Συμβούλια την ΚΕΔΕ να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Κι εδώ θα αποδείξουμε με ποιους είμαστε. Η κοινωνία μας είναι ταξική. Εμείς στην Πάτρα εμείς είμαστε με το λαό που έχει χάσει και χάνει από την κρίση που δεν προκάλεσε αυτός και τη Τρίτη 22 Μάη, με την απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, κλιμακώνουμε τον αγώνα με Παμπατραϊκή κινητοποίηση ενάντια στους πλειστηριασμούς».

Κι επειδή κύριε δήμαρχε τίθεται ζήτημα χώρου ένταξης, μπαίνει το ερώτημα: Όταν θεωρείται φτωχά στρώματα αυτούς που έχουν ετήσιο εισόδημα 50.000 χιλ. ευρώ, τότε η πλειοψηφία των συνταξιούχων πολιτών αυτής της πόλης, που λαμβάνει το ποσό των μόλις χιλίων ευρώ ή λίγο πάνω λίγο κάτω, αφού μεγαλύτεροι μισθοί έχουν απολεσθεί στο διάστημα 2010-2014, πως να τους θεωρήσουμε; Πλούσιους; Και οι άλλοι των 400 ή 600 ευρώ, τι είναι; Καπιταλιστές; Κι έπειτα δικαιολογούνται να τυγχάνουν δημοτικής συνδρομής οι έχοντες εισόδημα από 25 έως 50 χιλ. ευρώ;

Τα ακούνε οι χαμηλοσυνταξιούχοι, αυτά που τα κάνατε δημοτική απόφαση προσφάτως και τους πιάνει σύγκρυο.

Αφήστε τις δικαιολογίες πως δεν μπορείτε να εισπράξετε τα εκατομμύρια των διακοσίων μπατζχτσήδων. Πέστε ξεκάθαρα πως είστε ανίκανος να εισπράξετε τα χρεωστούμενα και θα είναι πιο έντιμο, από το κρύβεστε, πίσω από αντικυβερνητικές δικαιολογίες!

Και κυρίως  μην αποκρύβετε την κοινή πρόταση της αντιπολίτευσης, που σας κάλεσε να αναθεωρήσετε την απόφαση που πλειοψηφικώς λάβατε ορίζοντας τα οικονομικά κριτήρια και ζητεί από την κυβέρνηση να ξαναδεί το ζήτημα της άσκησης οικονομικής πολιτικής από τους δήμους, γι αυτόν τον καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: