ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Αντύπα Δρόμος 2018:Στιγμιότυπα πριν την εκκίνηση



Οι εγγραφές ξεκίνησαν μία ώρα πριν την εκκίνηση και όσο πλησίαζε η στιγμή της, τόσο αυξάνονταν οι εγγραφόμενοι. Αποτέλεσμα ήταν δοθεί καθυστέρηση. 

Βετεράνοι δρομείς, εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων και απλοί πολίτες, συμμετέχοντες έδωσαν παρών



Βετεράνοι δρομείς, απλοί περιπατητές, αλλά και εκπρόσωποι  κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων έδωσαν ηχηρό παρών στην εκκίνηση του ΑΝΤΥΠΑ ΔΟΜΟΣ 2018, που έγινε από το χώρο του ΟΛΠΑ για τους περιπατητές και από αυτόν του ΠΕΑΚ για τους δρομείς. Ήταν μία εκδήλωση για την Ειρήνη και την Πάτρα, που η συμμετοχή των Πατρινών αποτέλεσε έκπληξη για τους γνωρίζοντες τον όγκο των συμμετοχών πέρυσι. Η σύγκριση ήταν αναπόφευκτη και όλοι συμφώνησαν, πως αυτό ήταν ένδειξη ανάγκης για τους Πατρινούς που ευαισθητοποιούνται σε ζητήματα κοινωνικά και περιβαλλοντικά.
 
























ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες που είναι διαθέσιμες και στον παρακάτω σύνδεσμο:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: