ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου

·        New York Times: Οι ΗΠΑ έχουν χάσει στα πεδία της μάχης, στους πολέμους της ιστορίας τους 1.396.733 άνδρες.
·        Και πρόσεξε 
·         Από το 1968 έχουν σκοτωθεί από όπλα στις ΗΠΑ 1.516.863 (!!!)άνθρωποι.
·        …καλύτερα να πολεμάνε…

·        Γιατί σε καιρό …ειρήνης θα... αφανιστούν
·         Η  31χρονη Miwa Sado, εργαζόμενη στο ιαπωνικό κρατικό δίκτυο NHK, αναγκάστηκε να δουλέψει 159 ώρες υπερωρία, με μόλις δύο μέρες ρεπό τον Ιούλιο του 2013.
·        Και …πέθανε
·        Κακώς…
·        Διότι έτσι …αμαυρώνει την ιδέα της εντατικοποίησης και της παραγωγικότητας
·        Μοσκοβισί: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν αναγνωρίζει παρά μονάχα ένα κράτος - μέλος που είναι η Ισπανία. Όμως μιλάμε για σενάρια επιστημονικής φαντασίας καθώς στην πραγματικότητα δεν έχει ανακηρυχθεί καμία ανεξαρτησία από την Καταλονία»
·        Γιατί αν ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου θα … βγουν από  μέσα:
·        Κορσική
·        Σικελία
·        Βόρεια Ιταλία
·        Βάσκοι
·        Στα εξ ων συνετέθη(;)
·        Η Ευρώπη… «Παιδιά, ξέρετε τι αντιπροσωπεύει αυτό; Ίσως την ηρεμία πριν από την καταιγίδα» είπε ο Τραμπ όταν δημοσιογράφοι συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του Λευκού Οίκου όπου ο πρόεδρος μαζί με την πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ παρέθεσε δείπνο στους ένστολους αξιωματικούς και τις συζύγους τους. Όταν ρωτήθηκε τι εννοεί, ο Τραμπ απάντησε: «Θα το ανακαλύψετε».
·        Ελπίζουμε πριν είναι αργά…
·        Αντιδρώντας στις δηλώσεις του Γιάννη Ραγκούση, η Εκκλησία της Ελλάδας, τον κάλεσε «να καταθέσει εντός πενθημέρου στην Αρχιγραμματεία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στοιχεία που ισχυρίζεται ότι έχει για τα καταγγελλόμενα από αυτόν εις βάρος Μητροπολιτών της Εκκλησίας μας , άλλως θα υποστεί την ανάλογη δικαστική βάσανο».
·        Κοινό  μυστικό…
·        Ότι στον ΕΡΤ γινόταν χαμός το ξέρουν και τα ντουβάρια
·        (εξ ου και οι τοίχοι έχουν αυτιά)
·        Γιατί δεν το γυρίζουν σε σειρά;
·        «ο δολοφόνος ήταν το θύμα του ...δολοφόνου θύματος…»
·        Σοσιαλιστική Τάση (Χρυσόγονος)
·        Εγγεγραμμένα μέλη: 2032
·        Υπέρ της πρότασης αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ: 1678 (Ποσοστό 82.6%)
·        Υπέρταση…
·        Κατά της πρότασης αποχώρησης: 31 (Ποσοστό 1.5%)
·        Υπόταση…
·        Αποχή: 323 (Ποσοστό 15.9%)
·        Νεκροί και τραυματίες
·         Η Γκάντυ βρίσκεται δύο ώρες μακριά με το αυτοκίνητο από το Παλέρμο. Η πόλη χτίστηκε πάνω στους βράχους και σήμερα μένουν ακόμα 6.700 άνθρωποι. Στο ιστορικό κέντρο της πόλης ο χρόνος έχει σταματήσει στο Μεσαίωνα . Λόγω αδυναμίας συντήρησης  πωλούνται παλιά σπίτια για ένα ευρώ. Ο αγοραστής έχει την υποχρέωση μέσα σε τρία χρόνια να το αναπαλαιώσει και να καταβάλει 5.000 ευρώ στον δήμο.
·        Σήμερα δεν έχει εσπρέσο
·        Θα …επενδύσω  ένα ευρώ για σπίτι στη Γκάντυ…

·        ΣΥΡΙΖΑ: Να απαντήσει ο Μητσοτάκης αν θέλει να γίνει η αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών

·        ΌΧΙ …

·        Τον …νοιώθω…
·        Την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2017 οι αναγγελίες προσλήψεων ανήλθαν στις 1.849.872 και οι αποχωρήσεις έφτασαν τις 1.584.001, εκ των οποίων οι 814.256 ήταν αποτέλεσμα καταγγελιών συμβάσεων αορίστου χρόνου ή λήξεων συμβάσεων ορισμένου χρόνου και οι 769.745 οικειοθελείς αποχωρήσεις.
·        Δηλαδή 265.871 νέες θέσεις εργασίας.
·        Δεν είναι άσχημα
·        Δεν είναι αρκετά…
·        Ο Βρετανός  Καζούο Ισιγκούρο τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας 2017 επειδή «αποκάλυψε στα μεγάλης λογοτεχνικής δύναμης μυθιστορήματά του την άβυσσο κάτω από την ψευδαίσθησή μας ότι είμαστε συνδεδεμένοι με τον κόσμο»
·        «Τα απομεινάρια μιας μέρας»
·         Είναι πλούτος…


·       
·        ‘Έρευνα  που έγινε σε νέους ηλικίας 15 έως 34 για το εάν έκαναν χρήση κάνναβης το τελευταίο δωδεκάμηνο, οι Έλληνες βρίσκονται στην τελευταία θέση με ποσοστό 3,2%, με  τον ευρωπαϊκό μέσο όρο να βρίσκεται στο 13,3% και την Τσεχία στο 23,9%.Τα ποσοστά είναι ακόμη χαμηλότερα σε ότι αφορά την κοκαΐνη όπου πάλι η Ελλάδα καταλαμβάνει την τελευταία θέση με ποσοστό 0,2% στις ηλικίες που προαναφέρθηκαν. Εδώ ο μέσος όρος της Ευρώπης είναι στο 1,9% με την Βρετανία που βρίσκεται στην κορυφή να έχει ποσοστό της τάξης του 4,2%. Και σε ότι αφορά την ηρωίνη στην Ελλάδα, με βάση τις εκτιμήσεις του 2015, ο αριθμός των χρηστών είναι από τους χαμηλότερους στην Ευρώπη καθώς αυτοί υπολογίζονται σε μόλις 2,4 ανά χίλιους κατοίκους.
·                Από …τσίπουρα πως πάμε;
·                Η αστυνομία του Ουαϊόμινγκ αναφέρει πως συνέλαβε άνδρα υπό την επήρεια αλκοόλ, ο οποίος ισχυριζόταν πως ήταν επισκέπτης από το μέλλον σε ειδική αποστολή. Όπως αναφέρουν οι αξιωματικοί της πόλης Κάσπερ των ΗΠΑ, ο άνδρας που έπεσε στα χέρια τους ντίρλα στο μεθύσι το βράδυ της Δευτέρας, ανέφερε πως στην πραγματικότητα έρχεται από το μακρινό 2048.
·                Τι πίνει και δεν μας δίνει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: