ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Αθώα ομόφωνα εκρίθη σήμερα η Ουρανία Πάλμου


Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου σήμερα, εκδικάστηκε στα δικαστήρια της Πάτρας η υπόθεση της Ράνιας Πάλμου με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης,μετά από μήνυση του προέδρου του Πανελλήνιου Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών κ. Β. Μπαρδάκη.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ομόφωνα αθωωτικά αφού έκρινε ότι η κριτική της δικαζόμενης Ουρανίας Πάλμου ήταν στο πλαίσιο της νομιμότητας. 



Στις τελευταίες εκλογές του συλλόγου, στα πλαίσια της πολιτικής αντιπαράθεσης, είχε αναρτήσει στο Τεχνικό Επιμελητήριο για ενημέρωση των μελών του, δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, το οποίο αναφερόταν στην απευθείας ανάθεση από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης μελέτης, η οποία αφορούσε Προσεισμικό έλεγχο κτιρίων σχολείων της Βόρειας Ελλάδας. Η μελέτη αυτή βαφτίστηκε από την τότε διοίκηση της κρατικής εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» στην Προγραμματική Σύμβαση με το ΑΠΘ ερευνητικό έργο, για να καταλήξει με τη διαδικασία  των απευθείας αναθέσεων στον κ. Μπαρδάκη, τη σύζυγό του και μερικούς  ακόμη, που κοινό παρανομαστή είχαν τη σχέση του με την συνδικαλιστική παράταξη στο χώρο των μηχανικών, την ΔΚΜ.

Στο πλευρό της συνδικαλίστριας στάθηκε σύσσωμος ο τεχνικός χώρος, αλλά και ο χ'ωρος της αναεωτικής ριζοσπαστικής αριστεράς.

«Η πολιτική και συνδικαλιστική δράση και κριτική δεν ποινικοποιείται» έγραψε στο προσωπικό της fb η συνδικαλίστρια Ντίνα Πεταλά, καθώς η απόφαση έγινε δεκτή με ικανοποίηση στον συνδικαλιστικό και στον πολιτικό χώρο. 


Η Ntina Petala όμορφα.

Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΛΜΟΥ ΝΙΚΗΣΕ!

Ομοφωνα αθωα για το αδικημα της συκοφαντικης δυσφημισης!
Ειναι νικη ολων μας. Και ηττα ολων εκεινων που λυσσομανουν να μας κλεισουν το στομα, με ολα τα μεσα, για να μπορουν ανενοχλητα να κανουν τις κομπινες και τις καταχρησεις τους εις βαρος συναδελφων και εν τελει εις βαρος του ΛΑΟΥ!

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σέρνει στα δικαστήρια την μηχανικό Ουρανία Πάλμου!


Δεν υπάρχουν σχόλια: