ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Συμβολικός αποκλεισμός του τρένου από τους κατοίκους!



Στιγμιότυπο από την χθεσινή διαμαρτυρία των κατοίκων.


Στενός συνεργάτης του Κώστα Πελετίδη ο εμπνευστής του τρόπου διέλευσης της υπερταχείας από την Πάτρα !




ΔΕΙΤΕ στη διεύθυνση  https://youtu.be/uCWIi3V0Bh0  το βίντεο από την συγκέντρωση και τον συμβολικό αποκλεισμό της σιδηροδρομικής γραμμής από τους κατοίκους της περιοχής Προαστείου και Καστελλοκάμπου, που πραγματοποιήθηκε χθες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για την επίγεια διέλευση της νέας σιδηροδρομικής γραμμής, που, όπως λένε, χωρίς να ισχύει, υποβαθμίζει την περιοχή τους. Οι κάτοικοι ζητούν υπόγεια διέλευση, ενώ Υπουργείο και ΤΡΕΝΟΣΕ σκοπεύουν υπογειοποίηση από Καστελλόκαμπο. 

Και ο Δήμος Πατρέων ευθυγραμμίζεται με το αίτημά τους ειδάλλως να περάσει περιφεριακά της Πάτρας. Δηλαδή μία σύγχρονη γραμμή τρένου υπερταχείας να την στείλουν για... βοσκή στα βουνά και στα λαγκάδια, όπως γίνονταν στα γουέστερν της Άγριας Δύσης, εδώ και 200 χρόνια. Κοινώς να περνά  μακριά απ' την Πάτρα και οι επιβάτες να θέλουν κι άλλο μέσω για να έρθουν στην πόλη. Χαρά στα ιδιωτικά μέσα μεταφοράς! Σε ένδειξη συμπαράστασης παραστάθηκαν και μίλησαν στους κατοίκους η πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Πατρέων και ο Αντιδήμαρχος Έργων. 

Τώρα γιατί κάποιο πουλάκι, φιλικό του Δημάρχου Πατρέων διαμήνυσε σε παρέα ότι ο Κ. Πελετίδης ευρίσκετε σε αδιέξοδο, αντιλαμβανόμενος το ουτοπικό του ζητήματος και στο τέλος θα συμφωνήσει με την γραμμή του υπουργού Σπίρτζη, τι να σας πω; 

Σημειώνω πάντως ότι ο Δήμαρχος Πατρέων γίνεται δέκτης τέτοιων προτάσεων από την πλειάδα του χώρου των συμβούλων του. Τώρα βέββαια μπορεί να εξαπολυθούν οι... σμπίροι της Μαιζώνος, για να στηρίξουν τον κομμουνιστή δήμαρχο, αλλά ίσως δεν γνωρίζουν ότι η... ντιρεκτίβα για διέλευση του τρένου κατ' αυτόν τον τρόπο, ελήφθη από τον κο Σπίρτζη, καθώς είναι καταγεγραμμένη, εδώ και μερικά χρόνια στο ypodomes.gr , υπό τύπον άρθρου, στενού συνεργάτη του Κ. Πελετίδη! 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ομιλία Κατ. Γεροπαναγιώτη στη διαμαρτυρία για το τρένο


Μέχρι να επιβεβαιωθεί του λόγου το αληθές ΔΕΙΤΕ και τις φωτογραφίες από την χθεσινή διαμαρτυρία.










Δεν υπάρχουν σχόλια: