ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ο Μιχάλης Βασιλάκης αύριο στην ΕΡΑ Πάτρας


Πορεία προς το Δικαστικό  Μέγαρο Πάτρας, 29-7-2014. Αγωνιστικό παρών δίνει ο  Μιχ. Βασιλάκης του ΕΑΜ, στον μέσον, την ημέρα αγόρευσης του Εισαγγελέα, κατά την δίκη για την κακοποίηση των μεταναστών στα ματωμένα φραουλοχώραφα της Ηλείας.

Αύριο Παρασκευή στην εκπομπή των Αλληλέγγυων της ΕΡΑ Πάτρας είναι καλεσμένος ο Μιχάλης Βασιλάκης. Θα συζητήσει με τους αλληλέγγυους την επικαιρότητα και κυρίως το θέμα της  εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και τις  κινητοποίηση του λαού προς τις βουλευτικές εκλογές και φυσικά για τα λαϊκά επίδικα των εκλογών.

Επίσης στο δεύτερο μέρος θα γίνει αναφορά και πάλι στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών.

Ο  Μ. Β. είναι ένας διεισδυτικός πολιτικός αναλυτής και ταυτόχρονα ένας σεμνός αγωνιστής.  Είναι επίσης Γραμματέας μιας μικρής αριθμητικά  πολιτικής οργάνωσης, του  Εργατικού  Αντιιμπεριαλιστικού  Μετώπου –  ΕΑΜ, που δρα κυρίως στην Πάτρα, αλλά και σε λίγες άλλες πόλεις της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: