ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Αλ. Τσίπρας: Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται, θα αποφασίσει ο λαός

Αλ. Τσίπρας: Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται, θα αποφασίσει ο λαός (Video)
Αλέξης Τσίπρας: Αύριο είναι μια καινούρια μέρα, πιο αισιόδοξη.


Σε σύντομη κουβέντα που είχε νωρίτερα με τους δημοσιογράφους, μετά το πέρας της ψηφοφορίας, χαρακτήρισε "ωραίο" το αποτέλεσμα


"Η κινδυνολογία των τελευταίων ημερών έπεσε στο κενό. Η στρατηγική φόβου κατέρρευσε", δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μετά το τέλος της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και πρόσθεσε:

"Αύριο είναι μια καινούρια μέρα, πιο αισιόδοξη. Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται και πολύ σύντομα και ο λαός μας πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις. Θα υπάρξει διέξοδος και θα τη δώσει ο λαός και η δημοκρατία", υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε σύντομη κουβέντα που είχε νωρίτερα με τους δημοσιογράφους, μετά το πέρας της ψηφοφορίας, χαρακτήρισε "ωραίο" το αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι συγκεντρώνοντας μόνο 160 ψήφους υπέρ του κ. Δήμα, ολοκληρώθηκε, άκαρπη, η πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, με τον υποψήφιο της κυβέρνησης να περνά κάτω από τον πήχη, που έθεταν, ανεπισήμως, τα κυβερνητικά στελέχη για 162 έως 165 ψήφους, το λιγότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: