ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Μήνυμα Χαρίτση στο ΑΣΕΠ: Επισπεύσατε τις προσλήψεις

Τους τελευταίους μήνες παρατηρείται αδικαιολόγητη αργοπορία στην έκδοση των αποτελεσμάτων του ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις 8.500 μονίμων υπαλλήλων καθαριότητας στους δήμους.

«Περιμένω τις επόμενες ημέρες αυτοί οι άνθρωποι να τοποθετηθούν στους δήμους και να αναλάβουν την εργασία τους»


“Συνεργαζόμαστε με τα συναρμόδια υπουργεία για να βελτιώσουμε τις εργασιακές συνθήκες σε εργαζομένους και στους ΟΤΑ, που πραγματικά συνιστούν ντροπή για την ελληνική Πολιτεία” τόνισε ο Αλ. Χαρίτσης, μιλώντας στο πλαίσιο ειδικής ημερίδας της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Ειδικά για τους εργάτες καθαριότητας στους δήμους ο Αλ. Χαρίτσης, είπε: "Όσοι δήμοι δεν τηρούν τον νόμο θα μας βρουν απέναντι". 

Παράλληλα, έστειλε αυστηρό μήνυμα προς το ΑΣΕΠ να επισπεύσει την έκδοση των οριστικών πινάκων για την πρόσληψη 8.500 μονίμων υπαλλήλων στην καθαριότητα, γιατί όπως είπε: “Οι κενές θέσεις στην καθαριότητα των δήμων δημιουργούν μεγαλύτερη αβεβαιότητα και μεγαλύτερους κινδύνους για τη δημόσια υγεία”.

Σημειώνεται ότι από τις αρχές του προηγούμενου χρόνου, παρατηρείται αδικαιολόγητη καθυστέρηση, που, το ΑΣΕΠ την αποδίδει στην πληθώρα των ενστάσεων, αλλά το υπουργείο δεν ενστερνίζεται την δικαιολογία και υπενθυμίζει: 

“Στη χώρα μας υπάρχουν ανεξάρτητες αρχές. Δεν υπάρχουν όμως ανεξέλεγκτες αρχές. Οι καθυστερήσεις που υπάρχουν τους τελευταίους μήνες από το ΑΣΕΠ για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την ανάρτηση των οριστικών πινάκων για αυτό το προσωπικό δεν μπορούν να συνεχιστούν”. 

“Αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει. Εμείς ως υπουργείο Εσωτερικών έχουμε παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στο ΑΣΕΠ για να τελειώσει αυτή η διαδικασία και περιμένω τις επόμενες ημέρες αυτοί οι άνθρωποι να τοποθετηθούν στους δήμους και να αναλάβουν την εργασία τους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: