ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Πυρκαγιά στο πολιτικό σκηνικό από την Συμφωνία

Ο Αλ. Τσίπρας προ ημερών μιλώντας στην ΚΕ του Κόμματός του, είχε προϊδεάζει για τον ορυμαγδό εξελίξεων που θα φέρει η Συμφωνία των Πρεσπών στα πολιτικά κόμματα. Ενεή η ΝΔ, αντιδρά σπασμωδικά και καλύπτει την ακροδεξιά του χώρου της, από τον φόβο μην την διεμβολίσει ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει εκλογών Οκτωβρίου.


Αναδιάταξη της
 Αντιπολίτευσης

ΠΟΤΑΜΙ, ΔΗΜΑΡ, ΚΙΝΑΛΛ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟ ΝΕΩΝ ΔΙΛΗΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΑΤΡΙΚΙΟ - ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ - ΕΞΟΡΚΙΖΕΙ Ο ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΧΩΡΙΣ Κ.Ο.- ΑΓΩΝΙΑ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

 

Πυρκαγιά στο πολιτικό σκηνικό δημιουργεί η Συμφωνία των Πρεσπών καθώς κόμματα και βουλευτές καλούνται να πάρουν θέση ενόψει της ψηφοφορίας της στην Βουλή.


Ραγδαίες ήταν οι εξελίζεις στο ΠΟΤΑΜΙ καθώς ανεξαρτητοποιήθηκαν οι Γρηγόρης Ψαριανός και Γιώργος Αμυράς ενώ παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος της Βουλής, ο Σπύρος Λυκούδης μετά τη διάλυση της Κ.Ο. του κόμματος.

Με ανακοίνωση του ο Γρηγόρης Ψαριανός στο facebook ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του. Σε ανάρτηση στο Facebook.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολιάζοντας τις αποχωρήσεις στο τουίτερ "η απόφαση αυτή στερεί τη δυνατότητα στο Κίνημα μας να συγκροτεί Κ.Ο στη Βουλή. Δεν μειώνει, όμως, τη δύναμη των απόψεων μας & τη δύναμή μας στην κοινωνία. Αντιθέτως, δίνει αφορμή σε κάποιους πολίτες να σκεφθούν και να αποφασίσουν. Καταστροφείς ή άνθρωποι;"

Ενώ σε σκληρή ανακοίνωσή του, το ΠΟΤΑΜΙ καταγγέλλει τον Γιώργο Αμυρά ότι θέλει “να γραφεί στο δεξιό πάνθεον, ως ο βουλευτής που διέλυση την Κ.Ο. του ΠΟΤΑΜΙΟΥ”. "Ο Γιώργος Αμυράς  λίγο πριν ξεκινήσει στη Βουλή η συζήτηση για τη συμφωνία των Πρεσπών αποφάσισε να εγκαταλείψει το Ποτάμι. Διεκδικεί έτσι να γραφεί στο «δεξιό» πάνθεον, ως ο βουλευτής που διέλυσε την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποτάμιου».

Κι ακόμη: «Όπως αντιστοίχως γράφτηκε στο "αριστερό" πάνθεον ο κ. Δανέλλης, ως ο βουλευτής που εγκατέλειψε το Ποτάμι για να σώσει την κυβέρνηση Τσίπρα».

«Η απόφαση του αυτή στερεί τη δυνατότητα στο Κίνημα μας να συγκροτεί Κοινοβουλευτική ομάδα στη Βουλή. Δεν μειώνει όμως τη δύναμη των απόψεων μας, δεν μειώνει τη δύναμη μας στην κοινωνία. Ίσως, αντιθέτως, δίνει την αφορμή σε κάποιους πολίτες να σκεφθούν και να αποφασίσουν. Σε μια εποχή καταστροφής θα γίνουμε όλοι καταστροφείς ή θα παραμείνουμε άνθρωποι;».

Το ΚΙΝΑΛ διέγραψε τον επικεφαλή της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλο λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών. «Δεν έχει προηγούμενο η διαγραφή ενός από τα δύο κόμματα γιατί αποφάσισε η ΚΕ του κόμματος αυτή τη θέση και μάλιστα όταν είχε πει ότι δεν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας». Για πρωτοφανή απόφαση έκανε λόγο ο κ. Θεοχαρόπουλος αφήνοντας αιχμές και κατά της Φώφης Γεννηματά. O κ. Θεοχαρόπουλος διέψευσε και τους ισχυρισμούς του Γ. Ψαριανού ότι θα προσχωρήσει στο ΠΟΤΑΜΙ.

Σε δηλώσεις τους οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ και δια του κοινοβουλευτικού τους εκπροσώπου Ανδρέα Λοβέρδου δηλώνουν συσπειρωμένοι απέναντι στο "σχέδιο άλωσης" της Κεντροαριστεράς από τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι όλοι θα καταψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: