ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Διαφωνία Κακλαμάνη - Βρούτση για τον εκφοβισμό


Να συμφωνήσουμε ότι είναι «ομόθυμα κι ομόφωνα» καταδικαστέες οι πρακτικές εκφοβισμού κι απειλών σε βουλευτές για την ψήφο τους στη Βουλή κι ότι αυτή η καταδίκη πρέπει να γίνεται «πάντοτε» προέτρεψε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης κατά την διάρκεια της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Είχε προηγηθεί στο βήμα η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη που είχε επισημάνει ότι είναι η Βουλή πρέπει να στείλει ηχηρό μήνυμα σε αυτές τις παρακρατικές πρακτικές.

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης αντέδρασε έντονα στην επισήμανση αυτή του Ν. Κακλαμάνη θυμίζοντας ότι περιστατικά εκφοβισμού κι απειλών κατά βουλευτών έχουν γίνει και στο παρελθόν.

Ο Ν. Κακλαμάνης, εμφανώς θυμωμένος από την διακοπή, υπογράμμισε ότι «αν δεν σας καλύπτει το «πάντοτε», να πούμε διαχρονικά και κυρίως από εδώ και πέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: