ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Φιλοναζιστική πρόκληση Μιχαλολιάκου στο Σύνταγμα !


Χαιρετούσε τους βουλευτές του με υψωμένο δεξιό χέρι!

Αυτοί είναι οι δημοκρατικοί της ΧΑ που πονούν για την Μακεδονία. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος συνελήφθη από τον φακό της εημερίδας Documento, να χαιρετά τους βουλευτές του ναζιστικά ανάμεσα στο πλήθος.


 Ο αρχηγός της νεοναζιστικής οργάνωσης, όπως θα δείτε στη φωτογραφία, φαίνεται με τεντωμένο το χέρι του και με ανοιχτή παλάμη να χαιρετά κατηγορούμενους βουλευτές της Χ.Α αλλά και μέλη της που βρίσκονταν γύρω του. Όλα αυτά κάτω από τα χειροκροτήματα των παρευρισκόμενων, μεταξύ των οποίων κουκουλοφόρων και ροπαλοφόρων. 

Βουλευτές και μέλη της κατηγορούμενης ως εγκληματικής ομάδας Χρυσής Αυγής, είχαν στηθεί μπροστά από τη Βουλή, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας, έξω από τη Μεγάλη Βρετάνια.

Λίγο αργότερα, ακραία στοιχεία μαζί με μέλη της Χρυσής Αυγής παρουσία και του Γιάννη Λαγού πρωτοστάτησαν στα επεισόδια στα σκαλιά του κτιρίου της Βουλής. Εξοπλισμένοι με ρόπαλα και πέτρες επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα.

Η φωτογραφία προκαλεί αντιδράσεις σε όλον τον δημοκρατικό κόσμο ενώ αποκαλύπτει ξεκάθαρα το φασιστικό πρόσωπο που προσέδωσαν στο συλλαλητήριο χρυσαυγίτες καθώς και άλλα μέλη ακραίων ομάδων που φώναζαν συνθήματα υπέρ του Κατσίφα.



Πηγή: Documento

Δεν υπάρχουν σχόλια: