ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Αποφάσισε να ανοίξει φτερά, προς χαμηλότερες πτήσεις

Υπό γωνίαν θωρεί τη θέση του δημάρχου Πατρέων.
Δεν θα το έλεγε κανείς πως μοιάζει σαν εκείνο το ρητό, το γνωστό: «Από δήμαρχος κλητήρας» διότι εδώ στοχεύει στη θέση δημάρχου Πατρέων, ο πρώην περιφερειάρχης Αχαΐας Γρ. Αλεξόπουλος. 

Άλλωστε αυτό το μπλοκ το έχει ξαναγράψει. Το νέο εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής που θα εφαρμοστεί στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, θα μας φέρει πολλές φιλοδοξίες στην επιφάνεια καθώς θα ωθήσει υποψηφίους στην απεξάρτηση από τους συνδυασμούς των ισχυρών. 


Κι εδώ, στην περίπτωση της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, ο νύν περιφερειάρχης, με την ανταλλαγή απόψεων που προώθησε με όμορες δυνάμεις  και με την πίστη του στην ανεξαρτησία του θεσμού της β΄βάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης, από κόμματα και κυβερνήσεις και παράλληλα, με την επί ίσοις όροις  συνεργασία του για την ανάπτυξη της  πιο παραμελημένης από το κράτος Περιφέρειας, έχει κατορθώσει να απορροφήσει δεκάδες εκατομμυρίων, που διατέθηκαν για δημιουργία υποδομών. 
Γι αυτό και είναι ισχυρός! 

Έτσι ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, που στόχευε την κατάληψη της θέσης Κατσιφάρα, μετά την δεδηλωμένη θέση του δεύτερου, αποφάσισε εδώ και κάποιον καιρό να ανοίξει τα φτερά του, προς  χαμηλότερες πτήσεις.

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά και αφού ολοκληρώθηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η εκδήλωση ανταλλαγής ευχών για το νέο έτος, ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook  ανάρτηση, στην οποία υπογράφει ως υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων και μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ένα νέο ξεκίνημα και για μένα, αν και σε ένα χώρο γνώριμο, οικείο και αγαπημένο, αυτόν της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αυτή την ημέρα θέλω να μοιραστώ μαζί σας την απόφασή μου να συμμετέχω στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του προσεχούς Μαΐου, ως Υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων». (...). 

Κι επειδή εκ των πραγμάτων θα τεθεί το ερώτημα: «Τι φέρουν εν Άργει οι... Δαναοί;» (σημ.: απόγονοι ομώνυμης ελληνικής φυλής Δαν εξ αρχαίας Αιγύπτου με ρίζα μυθική) σημειώνει:

«Χωρίς διάθεση να μηδενίσω την προσφορά κανενός, όλο το επόμενο διάστημα θα καταθέσω στην κρίση σας ιδέες και προτάσεις. Ακόμα και με όσους διαφωνήσουμε, θα επιδιώξω να έχουμε έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο». 

Οπότε θα πρέπει να δικαιολογήσει, πως από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας έδειξε τόση αμέλεια, όταν οι μηχανικοί της εταιρείας που κατασκεύαζε την μίνι περιμετρική, θεώρησαν πρέπον να αποκλείσουν την πρόσβαση στην οδό Τισαμένους για τους περιοίκους των ανατολικών συνοικιών, ώστε σήμερα να βρισκόμαστε προ του αίσχους όλοι οι οδηγοί με τα οχήματά τους να συμφύρονται  σε έναν και μοναδικό δρόμο και να πνίγονται μεταξύ Αρόης, Μεσσάτιδος, ΙΙΙ Ορειβατικού και Ταμπαχάνων;

Αυτά για τώρα και έχουμε μπροστά μας καιρό να πούμε και άλλα;

  
.




Δεν υπάρχουν σχόλια: