ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Γ. Ρώρος: Με διευρυμένη παράταξη για τον Δήμο Πατρέων

Την στήριξη της υποψηφιότητας του Γιώργου Ρώρου για τη θέση του Δημάρχου Πατρέων ανακοίνωσε η παράταξη ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη μετά από συνεδρίαση του Συντονιστικού της Οργάνου. Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας μίλησε σήμερα στο Ρ/Σ «Στο Κόκκινο Πάτρας» για επόμενα βήματά του, τους στόχους του και την λογική συγκρότησης του ψηφοδελτίου του.

«Επίσημα η ΡΑΠ, μέσα από το Συντονιστικό της όργανο, επέλεξε την υποψηφιότητά μου για τον Δήμο της Πάτρας, με όλες τις διαφοροποιήσεις και τις διαφωνίες που τυχόν υπήρξαν ως προς τις διαδικασίες και όχι ως προς το πρόσωπο. Ως χώρος πιστεύουμε στη δύναμη της δημοκρατίας και της διαφορετικής άποψης και πιστεύουμε ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους μαζί, να δώσουμε τη μάχη για τον Δήμο της Πάτρας. Μαζί με την παράταξη του Ανδρέα Παναγιωτόπουλου ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα εξέφρασε την στήριξη στο πρόσωπό μου, προχωράμε στη δημιουργία μιας νέας μεγάλης, διευρυμένης παράταξης», σημείωσε ο κ. Ρώρος.

Παράλληλα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων επανέλαβε την πρόθεσή του ο συνδυασμό να κινείται στον χώρο του δημοκρατικού τόξου με ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά, με οράματα για την πόλη και που θέλουν να πουν σε αυτή τη διαδικασία των δημοτικών εκλογών.

«Από εκεί και πέρα αυτό που ζητάμε, είναι τα πατήματα αυτών των ανθρώπων και το πέρασμά τους από την κοινωνική, πολιτιστική και άλλη ζωή της πόλης να είναι σωστά. Ήδη έχουμε ξεκινήσει να συνομιλούμε όχι μόνο με παρατάξεις αλλά και συλλογικότητες που έχουν προσφέρει ή προσφέρουν στα κοινά. 



Το ψηφοδέλτιο θα είναι διευρυμένο, ξεχνάμε στενά ψηφοδέλτια κάποιων παρατάξεων ή κομμάτων, αυτό που μας ενώνει είναι το όραμα και το συμφέρον της πόλης. Πιστεύουμε ότι της πόλης μας της αξίζει ένα καλύτερο μέλλον, όσοι θέλουν ένα καλύτερο μέλλον και παλεύουν γιαυτό έχουν πάρα πολλές προκλήσεις», πρόσθεσε ο κ. Ρώρος.

Ως μια από αυτές τις προκλήσεις χαρακτήρισε και τις πρόσφατες εξαγγελίες από την Πάτρα του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη ο οποίος μεταξύ άλλων ανακοίνωσε την υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής από το Ρίο μέχρι τον Άγιο Διονύσιο.

«Συναντήσαμε τον κ. Σπίρτζη με την θεσμική μου θέση ως πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου. Αναφέραμε τα προβλήματα που υπάρχουν καθώς και τον τρόπο επίλυσης αυτών των προβλημάτων. Ωραίες και καλές οι εξαγγελίες του κ. Σπίρτζη, μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους, αλλά εμείς δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να υλοποιηθούν. Σκοπός είναι το τρένο να φτάσει στο λιμάνι και να φτιάξουμε το εμπορικό τμήμα του λιμανιού για να αποκτήσει πολλαπλασιαστική αξία», σχολίασε ο κ. Ρώρος.

Τέλος να αναφερόμενος στα επόμενα βήματά του στο δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ο κ. Ρώρος ανέφερε τα εξής: 


Τα επόμενα βήματα είναι συναντήσεις με ανθρώπους της ευρύτερης πολιτικής ζωής της πόλη, πολύ σύντομα θα προβούμε και σε ανακοινώσεις τόσο του συνδυασμού όσο και ανθρώπων που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια. Στο άμεσο μέλλον θα έχουμε αυτές τις ανακοινώσεις». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: