ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Κοινωνικό κράτος και παράδοση στους ιδιώτες; Όχι...

Στην ανάγκη να αρθρωθεί μια πειστική απάντηση απέναντι στην άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, με τη συνεργασία των δυνάμεων της αριστεράς, των πράσινων, αλλά και των σοσιαλδημοκρατών που έχουν συνειδητοποιήσει ότι έκλεισε ο κύκλος της συμπόρευσης με τον νεοφιλελευθερισμό, αναφέρθηκε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.


Ο Π. Σκουρλέτης μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο News 24/7 καταλόγισε, επίσης, πολιτική αμηχανία στο ΚΙΝΑΛ λόγω της αποδοχής από την πρόεδρό του, Φώφη Γεννηματά, της λογικής των ίσων αποστάσεων ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. «Δεν μπορείς να είσαι και με το κοινωνικό κράτος και την ίδια στιγμή να θέλεις να τα παραδώσεις όλα στους ιδιώτες», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στις δυνητικές πολιτικές συμμαχίες του ΣΥΡΙΖΑ, ο Π. Σκουρλέτης επεσήμανε ότι το κόμμα «εδώ και πάρα πολύ καιρό, κάνει πράξη συμμαχίες μέσα στην ίδια την κοινωνία». Σε σχέση με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, επανέλαβε ότι επιδιώκεται η στήριξη σχημάτων που «θα χαρακτηρίζονται από μια πλατιά αντίληψη  συνεργασιών, αλλά θα έχουν ένα πολύ σαφές προγραμματικό στίγμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: