ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Απορρίφθηκε το αίτημα Ράικου για εξαίρεση εισαγγελέων

Απόρριψη του αιτήματος εξαίρεσης των εισαγγελέων Διαφθοράς που χειρίζονται την υπόθεση πληρωμών της Novartis σε γιατρούς, που υπέβαλε η πλευρά της εισαγγελέως Ελένης Ράικου, αποφάσισε, με βούλευμά του, το Συμβούλιο Εφετών.

Οι εφέτες, με το βούλευμά τους (αριθμός 1896/2018), υιοθέτησαν ανάλογη πρόταση της εισαγγελέως Ράνιας Σταθέα, που ζήτησε να απορριφθεί η προσφυγή που κατέθεσε ο σύζυγος της κ. Ράικου, Λάζαρος Καρνέζης, το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στη λίστα που έχουν οι εισαγγελείς Διαφθοράς με καταβολές της φαρμακοβιομηχανίας σε χιλιάδες γιατρούς. 

Ο κ. Καρνέζης, επικαλούμενος παραβίαση του απορρήτου της έρευνας, ζητούσε την εξαίρεση των εισαγγελέων Διαφθοράς από τη διερεύνηση της υπόθεσης όσον αφορά το σκέλος των αμοιβών σε γιατρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: