ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Επίσκεψη σε επαρχιακά οδικά έργα αναβάθμισης


Τα εκτελούμενα από την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας έργα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Πατρέων επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Πρόκειται για εργασίες ασφαλτόστρωσης και αναβάθμισης, οι οποίες  εκτελούνται στο πλαίσιο του έργου «Επείγουσες συντηρήσεις στο Επαρχιακό οδικό Δίκτυο του Δήμου Πατρέων», με στόχο τη βελτίωση του οδικού δικτύου για την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής και των διερχόμενων από αυτό.

Συγκεκριμένα ο κ. Αλεξόπουλος επισκέφθηκε μαζί με τον Αντιπεριφεριεάρχη Συντονισμού και Διοίκησης της Π.Δ.Ε.  κ. Δημήτρη Δριβίλα το έργο στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Ελεκίστρας- Ρωμανού, ενώ έκανε αυτοψία και στο έργο αναβάθμισης της οδού Ηλείας από την έξοδο της περιμετρικής προς Μιντιλόγλι. Πέρα από τον έλεγχο των έργων, οι κ. Αλεξόπουλος και  Δριβίλας συνομίλησαν με εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων και με πολίτες για τα προβλήματα της περιοχής.
«Η αναβάθμιση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Πάτρας είναι επιβεβλημένη για την ασφάλεια και την προσβασιμότητα ενόψει και του επερχόμενου χειμώνα. Το έργο των συντηρήσεων του οδικού δικτύου, που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, συμβάλει στην επίλυση σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι περιοχές παρέμβασης» δήλωσε ο κ. Αλεξόπουλος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: