ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Η Ανυπότακτη Πολιτεία τιμά την εξέγερση του Νοέμβρη


Πάτρα 15 Νοεμβρίου 2018
Πέρασαν 45 χρόνια από τη 17η του Νοέμβρη του 1973 η οποία άλλαξε σημαντικά την ιστορία της χώρας μας. Η εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο συντέλεσε σημαντικά στην πτώση της χούντας των συνταγματαρχών, που τραυμάτισε ανεπανόρθωτα τη χώρα σε οικονομικό, πολιτικό και ιδεολογικό επίπεδο. Από το «μακρινό» 1973, ακούγονται ακόμη τα συνθήματα της εξέγερσης. Τα αιτήματα των φοιτητών του Πολυτεχνείου, αποκορύφωμα της αντιδικτατορικής δράσης, ως και σήμερααποτελούν διεκδικήσεις λαού και νεολαίας λόγω της σκληρής επίθεσης που εξαπολύει η κυβέρνηση και η τρόικα στα λαϊκά στρώματα, αμφισβητώντας τα κεκτημένα του λαϊκού και εργατικού κινήματος.

Σήμερα που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με πλήρη επίθεση στα κοινωνικά αγαθά όπως το ρεύμα και το νερό, από την κυβέρνηση, την παρούσα και τις προηγούμενες, που βγάζει στο σφυρί τη λαϊκή ιδιοκτησία προς όφελος των τραπεζών και του μεγάλου κεφαλαίου. Σήμερα που η επίθεση σε παιδεία και εργασία συνεχίζεται όπως επιτάσσει η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Τρόικα. Παράλληλα, οι δημοκρατικές ελευθερίες συνεχίζουν να περιορίζονται ενώ η χώρα βρίσκεται υπό την εξάρτηση του ΝΑΤΟπου προχωρά τηνεγκατάσταση πυρηνικών όπλων στον Άραξο, την Ανδραβίδα και άλλες περιοχές για να ικανοποιήσει τα πολεμικά σχέδια του, υπεύθυνα για τον ξεριζωμό εκατομμυρίων ανθρώπων.
Εκτιμούμε, ότι φέτος είναι ωριμότερες οι συνθήκες για ενωτικό γιορτασμό της επετείου. Που θα απομακρύνει τους κινδύνους για κάθε εκδήλωση καταστολής, που θα διασφαλίσει την απρόσκοπτη συμμετοχή όλων των γενεών.
Καλούμε την νεολαία να δώσει μαζικό παρών στις εκδηλώσεις και τις κινητοποιήσεις που διοργανώνονται από τους φοιτητικούς συλλόγους και σωματεία εργαζομένων.
 Η Ανυπότακτη Πολιτεία θα καταθέσει στεφάνι στο χώρο του Παραρτήματος τιμώντας τη μνήμη των αγωνιστών κατά της δικτατορίας το Σάββατο στις 11.πμ. Καλούμε το λαό της Πάτρας σε μια πορεία για την εκκίνηση νέων αγώνων, ελπίδας και διεκδίκησης ενός καλύτερου αύριο.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17 00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
Το συντονιστικό γραφείο της Ανυπότακτης Πολιτείας

Δεν υπάρχουν σχόλια: