ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Ανακοίνωση του ΕΚ Πατρών για ασφαλιστικά και απεργία



Εκδικάστηκαν σήμερα τα εξ αναβολής ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει η γνωστή ομάδα Νικολάου – Καραγεωργόπουλου,  ενάντια στη νέα νόμιμα εκλεγμένη Διοίκηση μέσα από μαζικές διαδικασίες. Οι νοθείες τους και οι παρατυπίες τους αποκαλύπτονται ακόμη και στις αίθουσες των δικαστηρίων.


Συνεχίζουμε τη μάχη ενάντια στην νοθεία και την απάτη. Σε αυτό τον αγώνα έχουμε δίπλα μας δεκάδες σωματεία, τους εργαζομένους, τον ίδιο τον Πατραϊκό λαό. Έχουμε δίπλα μας τίμιους Συνδικαλιστές από τα σωματεία που βγάζουν ήδη συμπεράσματα.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια το Εργατικό Κέντρο Πάτρας να γίνει πραγματικός σύμμαχος και υπερασπιστής των συμφερόντων των εργαζομένων στην πόλη μας. Κάθε εργάτης, κάθε λαϊκή οικογένεια έχει συμφέρον να παλέψει δίπλα μας, δίπλα στα σωματεία, στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο. Βάζουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες, τις διεκδικήσεις μας, τα αιτήματά μας. Λύση για μας είναι ο ανυποχώρητος ταξικός, μαχητικός, μαζικός αγώνας. Μέσα από τα σωματεία, με μπροστάρη το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, με οργανωμένη πάλη στους τόπους δουλειάς και στους κλάδους.

Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 28 Νοέμβρη. Καλούμε όλα τα σωματεία της δύναμης του ΕΚΠ να συμμετέχουν στην απεργία, να οργανώσουν την απεργιακή κινητοποίηση σε κάθε χώρο δουλειάς.
 
ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10:30 Π.Μ. ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: