ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Ο Ελ. Βενιζέλος στου ΚΙΝΑΛ την σημαία για τον Σημίτη


«Είναι επικίνδυνοι και απόλυτα προβλέψιμοι. Μπροστά στον πανικό τους και την αγωνία να χτυπήσουν τη δημοκρατική παράταξη, είναι ικανοί να σπιλώσουν μέχρι και τον Ελευθέριο Βενιζέλο». 


Αυτή ήταν η άμεση αντίδραση του ΚΙΝΑΛ δια του εκπροσώπου Τύπου του, Παύλου Χρηστίδη για τον έλεγχο των λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που αντιδρά στην έρευνα και το άνοιγμα των λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργών του Κ. Σημίτη και στελεχών του ΠΑΣΟΚ για τις φρεγάτες. .

«Σήμερα ξεκινάει η διαδικασία της συναινετικής, υποτίθεται, αναθεώρησης και πληροφορούμαστε ότι διενεργείται έρευνα στους λογαριασμούς του Κώστα Σημίτη. Δηλαδή, κάποιοι θέλουν να αμαυρώσουν το εμβληματικό πρόσωπο του ευρωπαϊκού κεκτημένου της χώρας. Ματαιοπονούν! Αλλά εκτίθενται και εκθέτουν τη δικαιοσύνη» ανέφερε στην ομιλία του στην Βουλή, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Με αφορμή δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία έχει ζητηθεί από την οικονομική εισαγγελία να ανοίξουν και να ελεγχθούν οι λογαριασμοί του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη και μελών της οικογένειάς του, ο κ. Σημίτης σχολίασε σε δήλωσή του ότι είναι ευπρόσδεκτος ο έλεγχος επειδή δεν έχει να κρύψει τίποτε, ενώ απέδωσε τα όσα λέγονται εις βάρος του, σε συκοφαντίες.

Απάντηση από τον πρώην υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

«Η προσπάθεια εμπλοκής μου σε σκάνδαλα χαρακτηρίζει αυτούς που την επιχειρούν. Εχουν μάθει να αναρριχώνται κατασκευάζοντας εχθρούς και να κυβερνούν φτιάχνοντας ενόχους. Στην Ευρώπη χθες, στο Μάτι πριν λίγους μήνες. Ας ανοίξουν όσους λογαριασμούς θέλουν. Οι προσπάθειες τους θα πέσουν στο κενό. Μέχρι σήμερα ελπίζαμε ότι με δηλητήριο, μίσος και εμπάθεια κυβερνά μόνο η Ακροδεξιά και ο Όρμπαν». 

Απάντηση με οργή και αιχμές προς την κυβέρνηση από τον πρώην υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για έρευνα και έλεγχο των λογαριασμών του.

Καυστικός Βερναρδάκης για την απρέπεια Σημίτη

Με καυστικό τρόπο σχολιάζει την απρεπή παρακάτω δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη ο υπουργός Επικρατείας.

«Κάποτε είχε δηλώσει 'όποιος έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα'. Σήμερα που ήρθε ο ίδιος ο εισαγγελέας, δήλωσε κάτι για 'περιστασιακούς ενοίκους της εκτελεστικής εξουσίας'!!! Καλός παίκτης του πινγκ-πονγκ...» ανέφερε ο Χρ. Βερναρδάκης σε μήνυμά του στο Twitter.

Ο Σημίτης μίλησε για  περιστασιακούς ένοικους της εκτελεστικής εξουσίας

Με αφορμή δημοσιεύματα (Εφ. Συντ.) σύμφωνα με τα οποία έχει ζητηθεί από την οικονομική εισαγγελία να ανοίξουν και να ελεγχθούν οι λογαριασμοί του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη και μελών της οικογένειάς του, ο κ. Σημίτης  σχολίασε σε δήλωσή του ότι είναι ευπρόσδεκτος ο έλεγχος επειδή δεν έχει να κρύψει τίποτε, ενώ απέδωσε τα όσα λέγονται εις βάρος του, σε συκοφαντίες.
Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Η προαναγγελθείσα επιχείρηση δίωξής μου δεν με αγγίζει. Η Ιστορία δεν γράφεται από τους περιστασιακούς ένοικους της εκτελεστικής εξουσίας.

Είναι προφανές, ότι η έρευνα στους λογαριασμούς μου είναι ευπρόσδεκτη. Δεν έχω τίποτα να κρύψω.

Τα σχετικά δημοσιεύματα εστιάζονται σε συκοφαντίες. Και στις συκοφαντίες θα απαντήσω, αφού διαπιστώσω ποιοι εμπλέκονται».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Ράνια Σβίγκου

«Σε "περιστασιακούς ενοίκους" της εκτελεστικής εξουσίας αναφέρεται ο Κ. Σημίτης και έτσι ανενδοίαστα εκφράζει όλη την ιδιοκτησιακή αντίληψη του παλιού πολιτικού συστήματος για τη χώρα» αναφέρει με δήλωσή της μεταξύ άλλων η κυβερνητική εκπρόσωπος Ράνια Σβίγκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: