ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Κοινωνικό μέρισμα και φέτος σε χαμηλοσυνταξιούχους


Σε ερώτηση για το θέμα με τα αναδρομικά των συνταξιούχων, ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι είναι ένα περίπλοκο νομικό, πολιτικό και γενικότερα κοινωνικό ζήτημα. Η κυβέρνηση παρακολουθεί τη δικαστική εξέλιξη και μελετά τις δημοσιονομικές δυνατότητες της χώρας, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημ. Τζανακόπουλος κατά την σημερινή συνέντευξή του προς τα ΜΜΕ, μη αποκλείοντας την επιστροφή τω ν παρακρατηθέντων παρανόμως ποσών από τις συντάξεις εκ μέρους των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.


Επίσης υπενθύμισε ότι οι συνταξιούχοι θα είχαν υποστεί ένα τεράστιο πλήγμα αν είχε εφαρμοστεί η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος για τα επικουρικά Ταμεία, την οποία είχαν ψηφίσει η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ, και σημείωσε πως η σημερινή κυβέρνηση δίνει διαρκώς μάχες υπέρ των συνταξιούχων και αρκετές τις έχει κερδίσει.

Και επιβεβαίωσε την καταβολή δώρου Χριστουγέννων στους οικονομικά αδύνατους συνταξιούχους λέγοντας:

Η κυβέρνηση χορήγησε δύο φορές κοινωνικό μέρισμα στους συνταξιούχους και το ίδιο θα κάνει και φέτος είπε και παρατήρησε: «Εάν παρ' ελπίδα γίνει πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δεν θα πάρουν ούτε ένα ευρώ παραπάνω, αλλά υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να υποστούν ένα ασφαλιστικό τύπου Πινοσέτ και να δουν τις συντάξεις τους να περικόπτονται βάναυσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: