ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Για την πρόληψη των καρδιολογικών παθήσεων

Ενημερωτική εκδήλωση στην Οβρυά
Εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με την πρόληψη των καρδιολογικών παθήσεων οργανώνουν την προσεχή Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, στις 17.30, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Θεοτόκου Οβρυάς η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ο Σύλλογος Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας και το Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας.
Η εκδήλωση με τίτλο «Υπέρταση και καρδιά» εντάσσεται στον κύκλο των ενημερωτικών δράσεων της Περιφέρειας για την ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από θέματα πρόληψης και προστασίας της Υγείας.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο καρδιολόγος Χρήστος Σταθόπουλος, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσουν ο βοηθός Περιφερειάρχη για θέματα Υγείας και Αλληλεγγύης Αντώνιος Χαροκόπος καθώς και ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας Γρηγόριος Αλόκριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: