ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

Ανδρέας Ριζούλης: Μια πολύ καλή ημέρα για την Πάτρα
Σχολίασε την σημερινή τροπολογία για την απόδοση του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας στο δήμο και τους πολίτες της πόλης


«Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για την Πάτρα», σχολίασε ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρ. Ριζούλης, κατά την ομιλία του στη Βουλή. 

Στη συζήτηση του νομοσχεδίου "Ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, Αντιμετώπιση της αδήλωτης εργασίας, Ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων και άλλες διατάξεις" με θέμα : 

"H απόδοση του θαλασσίου μετώπου στο Δήμο και τους πολίτες της Πάτρας δείχνει την αντίληψη της κυβέρνησης για τον κοινωνικό και δημόσιο χώρο" είπε.

Και ανέφερε ότι και το παρόν νομοσχέδιο εντάσσεται στις προσπάθειες αυτής της κυβέρνησης να προστατέψει όσους είχαν τις μεγαλύτερες οικονομικές επιπτώσεις στα χρόνια της κρίσης. 

Ο Ανδρέας Ριζούλης σχολίασε την σημερινή τροπολογία για την απόδοση του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας στο δήμο και τους πολίτες της πόλης. 

Η σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση είπε, είχε παραχωρήσει μόλις 350 τ.μ. στο δήμο και στην πόλη, παραχωρώντας ουσιαστικά όλη την έκταση για ιδιωτικοποιήσεις, κατηγορώντας την ότι έχει τις ίδιες ακριβώς αντιλήψεις για τον δημόσιο χώρο όπως και για τον κοινωνικό. 

Έκλεισε δε την ομιλία του αναφέροντας ότι σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για την Πάτρα. 

Ακόμη, σημείωσε ότι όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταθέτουν τροπολογίες για όσα ουδέποτε υλοποίησαν τα ίδια και επιτυγχάνει αυτή η κυβέρνηση, επιχειρώντας να καρπωθούν τις επιτυχίες της. 

Ανέφερε ως παραδείγματα την τροπολογία για την αύξηση των κατώτατων μισθών, τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, την μη περικοπή των συντάξεων, την δυνατότητα των μεταναστών να εργάζονται νόμιμα στη χώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: