ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Τριήμερο πένθος και γενική απεργία στην Παλαιστίνη

Τριήμερο πένθος και γενική απεργία για σήμερα κήρυξε στα παλαιστινιακά εδάφη, ο Μαχμούντ Αμπάς, καταδικάζοντας την ισραηλινή σφαγή στη Λωρίδα της Γάζας, ενώ ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ δεν είναι πλέον μεσολαβητής στην Μέση Ανατολή, χαρακτηρίζοντας την αμερικανική πρεσβεία ένα προκεχωρημένο φυλάκιο εποικισμού.


Σε ανάλογο ύφος ήταν και η ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ, που επισημαίνει ότι καταγράφει με αποτροπιασμό και ιδιαίτερη ανησυχία την τραγική απώλεια ανθρώπινων ζωών. Την ανησυχία της εξέφρασε και η Ρωσία, δηλώνοντας πρόθυμη να φιλοξενήσει απευθείας συνομιλίες μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων, ενώ ανακοινώσεις κατά της ισραηλινής βίας εξέδωσαν πολλές αραβικές χώρες.

Η Ιερουσαλήμ είναι πλέον η πρωτεύουσα του Ισραήλ, δήλωσε ο Ντ. Τράμπ και επανέλαβε ότι παραμένει δεσμευμένος στην ειρήνη μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, ενώ και ο Λευκός Οίκος επιρρίπτει τις ευθύνες για το αιματοκύλισμα στη Χαμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: