ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια στον «Αντύπα Δρόμο»






Μετέχουν οι Δάφνη Ζουρνατζή (Τραγούδι), η Μαρία Καραμάνη (Τραγούδι), ο Ανδρέας Ζαφειρόπουλος (πιάνο), ο Νικόλας Φορλίδας (κρουστά) και ο Γεράσιμος Παπαχριστόπουλος (σαξόφωνο)


Με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια θα πέσει η αυλαία του φετινού «Αντύπα Δρόμου» το βράδυ της Κυριακής 13 Μαΐου 2018, στο χώρο του νέου λιμανιού της Πάτρας. Μετά την ολοκλήρωση των απονομών των αναμνηστικών σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και τη βράβευση των παλαίμαχων δρομέων, θα ακολουθήσει συναυλία, την οποία θα «ανοίξει» το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών με παραδοσιακούς χορούς.

Θα ακολουθήσει μια μοναδική μουσική βραδιά από μια εκλεκτή ομάδα μουσικών!

Η Δάφνη Ζουρνατζή (Τραγούδι), η Μαρία Καραμάνη (Τραγούδι), ο Ανδρέας Ζαφειρόπουλος (πιάνο), ο Νικόλας Φορλίδας (κρουστά) και ο Γεράσιμος Παπαχριστόπουλος (σαξόφωνο), έρχονται το βράδυ της Κυριακής για ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι: Άλλοτε με διάθεση ρετρό και νοσταλγίας και άλλοτε με διάθεση κεφιού και χορού, εκεί που οι παλιές μπουάτ συναντούν τις αγαπημένες μας μελωδίες του ’80 και του ’90, σας περιμένουμε για να θυμηθούμε τα τραγούδια με τα οποία ερωτευτήκαμε, αγαπήσαμε, κλάψαμε, γελάσαμε και τραγουδήσαμε δυνατά!

Διαλεχτά και αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού αλλά και ξένου ρεπερτορίου, μελωδίες που συναντούν την μνήμη αλλά και την συγκίνηση, από πέντε ξεχωριστούς καλλιτέχνες που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στην Πάτρα (και όχι μόνο)!

Εκτιμάται ότι το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει γύρω στις 20.30.




Και βραβεύσεις παππούδων μαραθωνοδρόμων



«Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα 3ου Αντύπα Δρόμου 2018 θα κάνει έξι ξεχωριστές βραβεύσεις σε βετεράνους μαραθωνοδρόμους της πόλης μας, που μαζί με τον αείμνηστο Γιώργο Αντύπα και με άλλους δρομείς είναι οι πρωτεργάτες του λαϊκού μαζικού αθλητισμού της πόλης μας, φίλοι και μέλη της λέσχης "Φαέθων"» αναφέρει ο συντονιστής του Συλλόγου Κίμωνας Αποστολόπουλος.

Και διευκρινίζει:


«Πρόκειται για τον Νίκο Γεωργίου Μαραθωνοδρόμο, επίτιμο πρόεδρο του ΣΔΥΠ, τον Γιώργο Μόσχο, Μαραθωνοδρόμο και Ιστορικό συγγραφέα, τον Γιάννη Σγουρίδη , Μαραθωνοδρόμο επίσης ο οποίος χάριν αστεϊσμού όταν ακόμα ο αείμνηστος Αντύπας ήταν στην ζωή, πρωτομίλησε για τον «Αντύπα Δρόμο», τον οποίο σήμερα κάναμε πράξη, τον Νίκο Κατσαΐτη, υπερμαραθωνοδρόμο μέλος της λέσχης Φαέθων, τον Κώστα Μικρούτσικο Μαραθωνοδρόμο και βαλκανιοδρόμο , βετεράνο δρομέα και τέλος τον μεγαλύτερο σε ηλικία Μαραθωνοδρόμο Σπύρο Δημόπουλο , βετεράνο βαλκανιοδρόμο.

Είναι όλοι αυτοί οι αθλούμενοι πολίτες της διπλανής πόρτας της πόλης μας που αποτέλεσαν ένα ξεχωριστό πρότυπο για όλους εμάς και  που μας έμαθαν το ευ αγωνίζεσθε και για αυτό αξίζει να τους τιμήσουμε . Η τιμητική  βράβευση θα γίνει μετά το πέρας των αγώνων, στο χώρο των εκδηλώσεων, στον εξωτερικό περίβολο του ΟΛΠΑ ο οποίος θα έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για τις ανάγκες των αγώνων.

Παππούδες σήμερα οι περισσότεροι από αυτούς που όμως συνεχίζουμε να τους βλέπουμε να τρέχουν και για αυτό η παρουσία μας και η συμμετοχή μας στους αγώνες είναι η ελάχιστη ανταμοιβή τους και γιατί όλοι αυτοί γονιμοποίησαν με τον ιδρώτα της αθλητικής φανέλας τους το "νους υγιής εν σώματι υγιή" στην  εποχή του υπερκαταναλωτισμού που μας φτώχευσε και δίνοντας με την στάση ζωής τους, το σωστό πρότυπο και αθλητικό παράδειγμα.

Γιαυτό το λόγω αξίζουν τιμή καθώς και άλλοι δρομείς -Μαραθωνοδρόμοι που θα τιμηθούν σε επόμενους αγώνες».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: