ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Ο άτιμος, ο καπιταλισμός φταίει κατά τον κ. Πελετίδη!

Φωτογραφικό στιγμιότυπο, από την αποψινή συγκέντρωση. (Δημοσιευμένη στο thebest.gr)

Ο άτιμος καπιταλισμός φταίει που δε μαζεύει τα χρεωστούμενα ο Δήμος Πατρέων. Κι έτσι 204 επιχειρηματίες που χρωστούν περίπου  55,5 εκατομμύρια  με οφειλές ο καθένας άνω των 50.000 ευρώ δεν τους πιάνει το φιλανθρωπικό τους αίσθημα ώστε να προσφέρουν με απέραντη αγάπη τα χρήματα που μπίγουν καρφί στο ταμείο του Δήμου Πατρέων, ενώ τα υπόλοιπα μέχρι τα 120 εκτομμύρια που χρωστούν συνολικά 144.000 δημότες τα πληρώνουν αυτοί ως συνεπείς πολίτες

Ναι, 144.000 Πατρινοί χρωστούν στο Δήμο 120 εκατομμύρια ευρώ.  Την αποκάλυψη αυτή έκανε κατά την ομιλία του στην εκδήλωση κατά των πλειστηριασμών απόψε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, προ κομματικού πλήθους στην πλατεία Γεωργίου.

 Όπως εξήγησε ο Δήμαρχος δικαιολογούμενος, αναζητώντας τι μπορεί να εισπράξει από τους 204 επιχειρηματίες που χρωστούν στο Δήμο πάνω από 50.000 ευρώ ο κάθε ένας, διαπίστωσε ότι ελάχιστα μπορούμε να εισπράξουμε. 

Παράλληλα πρόσφατα η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων πήρε απόφαση και χαρακτήρισε οικτρά πενόμενους, κυριολεκτικά εν αθλία οικονομική κατάσταση, μέχρι σημείου να ραγίζει η καρδιά των δημοτικών συμβούλων του και με στεντόρια φωνή να χαρίζει τέλη σε αυτούς που το ετήσιο εισόδημά τους είναι από 25 έως 50 χιλιάδες ευρώ. 

Πραγματικά είναι να δακρύζει κανείς, εάν τους συγκρίνει με τους ζάπλουτους συνταξιούχους των 400 ή των 600 ευρώ, που ζουν ζωή χαρισάμενη!  

Και ξέρετε γιατί δεν δύναται να μαζέψει τα καρφιά των 55,5 εκατ. ευρώ; Διότι, λέει ο συνετός στην διαχείριση του Δήμου κ. Πελετίδης,  «αυτοί είναι ανώνυμες εταιρίες οι οποίες θωρακίζονται από τους ισχύοντες νόμους, έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους και ως εκ τούτου δεν μπορεί ο Δήμος να πάρει τίποτα».

Άτιμε καπιταλισμέ, που εμποδίζεις τον κ. Παελετίδη!

Αλλά έγνοια σου «προειδοποίησε», αν αρχίσουν οι κατασχέσεις λογαριασμών, λαϊκών οικογενειών, τότε οι παραστάσεις αυτές θα μετατραπούν σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις. Κι αυτό, γιατί δεν μπορεί τη στιγμή, που νομίμως φοροδιαφεύγουν μεγαλοεπιχειρηματίες ο Πατραϊκός λαός κινδυνεύει να χάσει το βιος του για οφειλές 500 και 1.000 ευρώ.

Ω ειμέ, τραγωδία αρχαία εκτυλίχθη απόψε, παρουσία δακρυζόντων οφθαλμών!  

Και φανταστείτε και ο αοιδός κ. Μαργαρίτης να μας βγει... τσέρτος και αναθεωρητής!

Για το ποσόν των 20 χιλ. ευρώ εννοείται,  που αποφάσισε να του προσφέρει ο κ. Πελετίδης, καθώς δεν υπάρχουν άνεργοι μουσικών σχημάτων στην πόλη! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ:  
Καταγγέλλουν την απαράδεκτη μεθόδευση Θωμόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: