ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Ο Ευκλ. Τσακαλώτος για το αναπτυξιακό πρόγραμμα


Κριτική στον Κ. Μητσοτάκη και στην Φώφη Γεννηματά ότι δεν μπαίνουν στην ουσιαστική συζήτηση για το μέλλον του τόπου, παρά μένουν καθηλωμένοι στο χθες χωρίς να βλέπουν τις αλλαγές που συντελούνται και ζητούν εκλογές, άσκησε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος ταυτοχρόνως ενημέρωσε την εθνική αντιπροσωπεία για τη διαπραγμάτευση και το αναπτυξιακό ολιστικό σχέδιο της κυβέρνησης. 


Ο κ. Τσακαλώτος, καταλόγισε ιδίως στην επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ και σ΄ ένα μέρος του Κινήματος ότι «δεν ξέρουν τι πιστεύουν», καθώς για μετά τις εκλογές «λένε θα πάμε με τον ένα ή τον άλλο».

Όπως ανακοίνωσε στο Σώμα, ο υπουργός Οικονομικών, η τεχνική συμφωνία τελείωσε πριν λίγες ημέρες, έχουμε έναν μήνα για τα προαπαιτούμενα, η συζήτηση για το χρέος συνεχίζεται, σχεδόν έχει καταλήξει, και ξέρουμε πώς θα είναι ποιοτικά η μεταμνημονιακή παρακολούθηση με το άρθρο 472.

Ο κ. Τσακαλώτος, παρότι ανέφερε ότι μπαίνει στον πειρασμό να απαντήσει τόσο στον κ. Μητσοτάκη, όσο και στην κ. Γεννηματά, δεν το προκρίνει διότι -όπως είπε- ο ελληνικός λαός αξίζει καλύτερα και θέλει να μάθει για το μέλλον: «Αν έχουμε καλύτερη στρατηγική ή εσείς, αν υπάρχουν συνθέσεις και τι μπορούμε να κάνουμε».

«Η πρόκληση που έχουμε είναι να συζητήσουμε σοβαρά για το μέλλον, και το στοίχημα είναι πολύ μεγάλο και το διακύβευμα επίσης για να μπορούμε να κοιτάμε μόνο πίσω, για το ποιος φταίει πιο πολύ. Υπάρχουν συνεχείς εξελίξεις. 

Τι παρεμβάσεις κάνουμε και τι θα κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά για να καταλογίσει στην κ. Γεννηματά ότι δεν «παίρνει χαμπάρι τις εξελίξεις και τα πράγματα που γίνονται». «Κι αυτό είναι λυπηρό. Διότι οι φιλελεύθερες δημοκρατίες που δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του κόσμου της εργασίας και των μεσαίων στρωμάτων, παύουν να είναι τέτοιες και άρα η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη» σημείωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: