ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Απλήρωτοι επί πενταετία, οι απολυμένοι του Στόλλα


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν σήμερα στις 11 πμ έξω από το κατάστημα Στόλλας στην ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών, οι απλήρωτοι επί πενταετία, απολυμένοι εργαζόμενοι. Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα παρακάτω:

«ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΛΛΑ A.E

Οι πρώην εργαζόμενοι της εταιρείας ΣΤΟΛΛΑΣ Α.Ε θέλουμε να ενημερώσουμε το Πατραϊκό κοινό για τον δίκαιο, πλην όμως άνισο, αγώνα που δίνουμε τα τελευταία 5 χρόνια, από την ημέρα δηλαδή που βρεθήκαμε στο δρόμο, δίχως να μας καταβληθούν δεδουλευμένα 10 μηνών και αποζημιώσεις. Από το 2013 έχει ξεκινήσει ένας ατέλειωτος Γολγοθάς για εμάς, με τον εργοδότη να μετέρχεται διαφόρων μεθοδεύσεων προκειμένου να μην μας πληρώσει.

Παρόλο που δικαιωθήκαμε δικαστικά, παρόλο που έχουν εκδοθεί διαταγές πληρωμής, ο εργοδότης φρόντισε «εγκαίρως» να «εξαφανίσει»…περιουσιακά στοιχεία, εμπορεύματα και εξοπλισμό, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πληρωθούμε από πουθενά. Την ίδια στιγμή πληροφορούμαστε ότι ο εργοδότης προκλητικά συνεχίζει την άνετη και πολυτελή ζωή του. Η επιχειρηματική δραστηριότητα βεβαίως συνεχίζεται και εδώ «δένει γάντι» αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός ότι «οι επιχειρήσεις κλείνουν και χρεωκοπούν, αλλά οι επιχειρηματίες παραμένουν πλούσιοι και ενεργοί».
Η εταιρεία λειτουργεί κανονικά στην ίδια έδρα στην Πάτρα και στα υποκαταστήματα, με το ίδιο “brand name” και εμείς παραμένουμε 5 χρόνια απλήρωτοι και οι οικογένειές μας οδηγούνται σε οικονομική και ψυχολογική εξαθλίωση.
Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε εργαστεί για πολλά χρόνια στη συγκεκριμένη εταιρεία και σήμερα είμαστε άνεργοι. Ζητάμε την συμπαράστασή των συμπολιτών μας σε αυτό τον δίκαιο αγώνα. Έχουμε στο πλευρό μας το Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ», στον οποίο είμαστε μέλη και στο τέλος εμείς θα νικήσουμε.
 αγώνας μας είναι αγώνας ζωής και επιβίωσης!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: