ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

«Ο σημερινός πρόεδρος της ΚΕΔΕ είναι η ντροπή της αυτοδιοίκησης»


«Με μια παραληρηματική ανακοίνωση το γραφείο τύπου της ΚΕΔΕ καταγγέλλει τον εκλεγμένο πρωθυπουργό της χώρας γιατί δεν βγήκε δήμαρχος Αθήνας στα 30 του (!!!) και βγήκε πρωθυπουργός στα 40 του!(!!), μετατρέποντας  το ανώτερο συλλογικό όργανο της αυτοδιοίκησης σε παραμάγαζο των υπογείων της Ν.Δ.

         Ο χρυσοποίκιλτος κ. Πατούλης και η παρέα του, μετά τον ανένδοτο των συνεχόμενων συνεδρίων προχώρησαν και παρακάτω δείχνοντας τις πραγματικές τους στοχεύσεις  που ταυτίζονται με τα όνειρα της Ν.Δ. και των αντιδραστικών συνοδοιπόρων τους για ολική επαναφορά του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας, του παρασιτισμού και της κοινωνικής αδικίας που λεηλάτησε τη χώρα και ρήμαξε την τοπική αυτοδιοίκηση.
         Υπόλογοι είναι και όσοι συναινούν ή σιωπούν  συμφωνώντας με τις πραγματικές στοχεύσεις της ομάδας Πατούλη αδιαφορώντας για τα ουσιαστικά προβλήματα της αυτοδιοίκησης.
        Είμαστε σίγουροι ότι η πλειοψηφία των αιρετών της Τ.Α. δεν ενστερνίζεται ούτε το πολιτικό ήθος, ούτε το ύφος τέτοιων ανακοινώσεων και πρακτικών, που καμιά σχέση δεν έχουν με το διεκδικητικό αυτοδιοικητικό κίνημα.
           Στο διάλογο που έχει ξεκινήσει και μέσα από το νομοσχέδιο Κλεισθένης για τις αναγκαίες, δημοκρατικές, ζωτικές μεταρρυθμίσεις καλούμε τους αιρετούςνα πάρουν μέρος καταθέτοντας το προβληματισμό τους, τις διαφωνίες τους και τις προτάσεις τους.
          Δεν ξεχνάμε ότι τα προηγούμενα χρόνια ακυρώθηκαν πολλά προοδευτικά κομμάτια από τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.   Καιρός είναι, η  Τ.Α. να βρει ξανά το βηματισμό της και η καθιέρωση της απλής αναλογικής, είναι η πρώτη δημοκρατική ανάσα.
ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη
ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: