ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Αντιπροσώπων... λιγούρες το απόγευμα στο ΕΚΠ


Με τα μυαλά στα κάγκελα βρίσκονται αντιπρόσωποι του ΕΚ Πάτρας, που ψήφιζαν εσκεμμένα, για εκλογή διοίκησης, αν και δεν είχαν δικαίωμα ψήψου!






Στο ΕΚ Πάτρας θα σκάσει "βόμβα" για κάποιους αντιπροσώπους που ψήφιζαν από το υπερπέραν... και έβγαινε διοίκηση της... αλλαγής



Μάααααλιστα! Η γνωστή πρόεδρος του Σωματείου (σ.σ.: σχολικών Καθαριστριών) κ. Διδάχου και καθοδηγητής ο επίσης γνωστός Καραγεωργόπουλος!!!!».



Με τις παραπάνω φράσεις σχολιάζει την κινητοποίηση των σχολικών Καθαριστριών  η παλαιά συνδικαλίστρια πρόεδρος της ΜΙΣΚΟ Ντίνα Πεταλά.



Τι ακριβώς γνωρίζει και λέει αυτά δεν έχει γίνει γνωστό. Εκείνο όμως που διέρρευσε, είναι ότι το απόγευμα στην αίθουσα συνεδρίασης των αντιπροσώπων του ΕΚ Πάτρας θα σκάσει "βόμβα" για κάποιους αντιπροσώπους που ψήφιζαν από το υπερπέραν και έβγαινε διοίκηση της... αλλαγής.



Λέγεται μάλιστα ότι «το απόγευμα που η Προσωρινή Διοίκηση του ΕΚΠ, που διορίστηκε από το Δικαστήριο για να ελέγξει τα νομιμοποιητικά χαρτιά των Σωματείων και να προχωρήσει σε Αρχαιρεσίες  μέχρι τέλους Ιουνίου, καλεί σε συγκέντρωση στην αίθουσα του ΕΚΠ, τους αντιπροσώπους για να ανακοινώσει τα αποτελέσματα του ελέγχου. Εχει να πει, πολλά!».



Προτρέπει δε, η Ντίνα Πεταλά:



«Καλό είναι να την παρακολουθήσουν και άλλοι! Για να μην κάνουν ότι δεν... ήξεραν!».

____________
Υ/Γ: Μην ξεχάσουν εκεί στο ΕΚΠ, να προσκαλέσουν και τον αντιπρόσωπο, που έδωσε τον ψήφο του για να βγει  διοίκηση της αλλαγής, παρόλο που βρίσκονταν εκτός ζωής!

Δεν υπάρχουν σχόλια: