ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Γερμανία: Η ελάφρυνση του χρέους στα πρωτοσέλιδα

Στο νέο αναπτυξιακό σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης και τα σενάρια ελάφρυνσης του χρέους, αναφέρεται ο γερμανικός Τύπος.

Η σύνδεση της ελάφρυνσης του χρέους με την ανάπτυξη βρίσκεται στην παρούσα φάση στο επίκεντρο των συζητήσεων, επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις, σε συνέντευξή του στην οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, στην οποία μιλά και για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

«Η Ελλάδα θα πληρώνει περισσότερα αν η οικονομία αναπτύσσεται καλά και λιγότερα αν είναι σε στασιμότητα ή ύφεση. Φυσικά υπάρχουν και σκέψεις για το πώς θα μπορούσε να συνδεθεί ένας τέτοιος μηχανισμός με την τήρηση των ελληνικών δημοσιονομικών στόχων» δηλώνει ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναφερόμενος στο σενάριο ελάφρυνσης του χρέους, γνωστό ως «γαλλικό μοντέλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: