ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Προφανής μια ακόμα φορά η αμηχανία του κ. Μητσοτάκη


Μιλάει για πρόγραμμα  κοστολογημένο, που θα βγάλει τον τόπο από την κρίση και εννοεί την ιδιωτικοποίηση των πάντων του Δημόσιου Τομέα, για να είναι έρμαιο των ιδιωτών ολόκληρη η χώρα



Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη του Κ. Μητσοτάκη στο " Βήμα της Κυριακής"


Το οξύμωρο θα ήταν ο κ. Μητσοτάκης να "δεσμεύεται" από το αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης. Ένα αναπτυξιακό σχέδιο που έχει στο επίκεντρο τη δίκαιη ανάπτυξη και την αναδιανομή του πλούτου, την ενίσχυση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και τη δημιουργία  θέσεων εργασίας με αξιοπρεπείς μισθούς. Είδαμε που οδήγησε τη χώρα το δικό του σχέδιο και ποιοι πλήρωσαν τα σπασμένα, τα κοινωνικά συντρίμμια μιας σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής που ο κ. Μητσοτάκης θέλει να επαναφέρει.
Όσον αφορά στα ζητήματα διαφθοράς, είναι προφανής για μια ακόμα φορά η αμηχανία του κ. Μητσοτάκη που με όσα λέει περί συστημικής διαφθοράς προσπαθεί να συγκαλύψει τις πολιτικές,  και όχι μόνο,  ευθύνες αυτών που την εξέθρεψαν.
Τουλάχιστον, όμως, ο κ. Μητσοτάκης έχει μάθει από τα λάθη του και πλέον, έστω και δειλά, αναγνωρίζει ότι η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια. Δεν το λες και λίγο για έναν πολιτικό αρχηγό που έχει συνδέσει την πολιτική του με την ακατάσχετη καταστροφολογία.


«Δεν θα πέσω στην παγίδα της παροχολογίας»
Στην συνέντευξή του ο Κυρ. Μητσοτάκης μεταξύ άλλων σημειώνει:
 «Ο κ. Τσίπρας έταξε τα πάντα όταν ήξερε ότι θα γίνει κυβέρνηση. Για σκεφτείτε τι θα τάξει τώρα που ξέρει ότι θα χάσει. Τι θα τον εμποδίσει την προεκλογική περίοδο να κάνει κρεσέντο ακατάσχετης παροχολογίας; Όμως κανένας δεν θα τον ξαναπιστέψει ό,τι κι αν πει ό,τι κι αν υποσχεθεί», προσθέτει.

Σε αυτό αντιπαραθέτει τις επεξεργασμένες προτάσεις της Ν.Δ., οι οποίες αποτελούν «ένα μείγμα ρεαλισμού και ελπίδας, κοστολογημένο και μελετημένο». «Ποτέ δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να πέσει στην παγίδα της παροχολογίας», τονίζει
Μητσοτάκης: Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν προϊόν της έντασης
Ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν προϊόν της έντασης και της οργής μιας δεδομένης συγκυρίας και ότι σήμερα η κοινωνία βλέπει αλλιώς τα πράγματα, ότι πολύς κόσμος είναι απογοητευμένος και ψάχνει από κάπου να πιαστεί. «Η ΝΔ έχει πρόταση για την Ελλάδα της επόμενης ημέρας, η οποία θα παράγει πλούτο και θα τον μοιράζει δίκαια. Δεν θα διανέμουμε μονίμως τη μιζέρια μας με πελατειακά και κομματικά κριτήρια, όπως κάνει  η κυβέρνηση», σημειώνει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύει, δεν έχει αλλάξει, δεν έχει «εξημερωθεί» ούτε έχει εξευρωπαϊστεί. «Συνεχίζει τον πόλεμο μιας προηγούμενης εποχής με άλλο τρόπο. Γιατί πόλεμος είναι αυτό που κάνει, ένας συνειδητός διχασμός της κοινωνίας και ευτελισμός του δημόσιου διαλόγου, ο οποίος απαξιώνει την πολιτική διαδικασία. Εμείς δεν πρόκειται ποτέ να μπούμε σε αυτή τη λογική, γι' αυτό επιμένω, αν και είμαι σκληρός στην κριτική μου και απαντώ όταν προκαλούμαι, ότι ο λόγος μας θα περιστρέφεται γύρω από όσα θέλουμε να κάνουμε ως επόμενη κυβέρνηση και από τις απαντήσεις μας στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών».
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: