ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Κούλης: Ο Ρουβικώνας απειλεί τη Δημοκρατία όχι οι ακροδεξιοί

Με επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα της βίας ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, καταλογίζοντάς του ότι έχει την πολιτική ευθύνη για τη βία και την ανομία που επικρατεί. Και δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την παραβατική συμπεριφορά των νεαρών του Ρουβικώνα απειλή για τη Δημοκρατία, αλλά πέρασε στο ντούκου τους ακροδεξιούς τραμπούκους της Θεσσαλονίκης, ενώ από το Σαββάτο πλειάδα μεσέων στελεχών της ΝΔ επικροτούν τον φασισμό κατά του Δημάρχου Θεσαλλονίκης!
 
«Εσείς κάψατε την Αθήνα το 2008. Εσείς χαϊδέψατε και αποθρασύνατε τους αγανακτισμένους όταν μιλούσαν για κρεμάλες. Εσείς εξισώνατε τη φυσική βία με τη βία των μνημονίων. Εσείς είστε που 8 χρόνια μετά, δεν τολμήσατε να πείτε λέξη για να τιμήσετε τη μνήμη των δολοφονημένων της Marfin» ισχυρίστηκε ο πρόεδρος της ΝΔ και συνέχισε το μπουζούκι του, παρόλο που έχει αποδειχθεί ότι όταν έπεφταν μολότωφ στομ κτίριο της Marfin στην Πατησίων, το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ είχε προσπεράσει τουλάχιστονν κατά ένα χιλιόμετρο.

«Η βία είναι μία και είναι κίνδυνος για τη δημοκρατία. Σας καλώ να πράξετε το αυτονόητο, όχι μόνο να καταδικάσετε τη βία από όπου κι αν προέρχεται, αλλά να το αποδείξετε στην πράξη» είπε ο Κύλης, αλλά μέχρι και χθες το βράδυ στελέχη του στα ΜΜΕ έπαιρναν υποτίθεται ουδέτερη στάση καταδικάζοντας γενικώς και αορίστως, αλλά όχι την ακροδεξιά, εφαρμόζοντας στην πράξη την «θεωρία των δύο άκρων», δηλδή των εξής ένα, ήτοι του ΣΥΡΙΖΑ!

«Απελευθερώστε τα Εξάρχεια, απελευθερώστε τα κατειλημμένα κτήρια και δώστε τα στους πολίτες και τελειώνετε με τους Ρουβίκωνες». «Ο δήμαρχος Τήνου με οκτώ άτομα προσωπικό στο αστυνομικό τμήμα κατάφερε και συνέλαβε τον Ρουβίκωνα. Εσείς δεν θέλετε να το κάνετε, γιατί οι συγγένειες με τον χώρο είναι τέτοιες, που δεν σας το επιτρέπουν... Μωρό που μπουσουλάει, είπε ο κ. Τόσκας, ότι είναι ο Ρουβίκωνας, υποθέτουμε ότι η μαμά θα το βοηθήσει να περπατήσει με στοργή και προδέρμ».

Απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό ο αρχηγός της ΝΔ σημείωσε: «Δεν σας επιτρέπω να αφήσετε το παραμικρό υπονοούμενο ότι η ΝΔ έχει οποιαδήποτε σχέση με οποιαδήποτε έκφραση βίας», εςίπε ενώ μόλις σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Πέλλας ετέθη εκτός ΝΔ, από το Σάββατο, αλλά έμενε κρυφό για να μην δυσαρεστηθεί η ακροδεξιά πτέρυγα του Κόμματος και σηκώσει μπαϊράκι ο Άδωνις, ο Σαμαράς, ο Βορίδης και  τόσοι άλλοι που θερμαίνουν την αγκαλιά της ΝΔ!
 
Συνεχίζοντας ο Κούλης ανέφερε ότι ο Αλ. Τσίπρας επιτέθηκε στη ΝΔ για το περιστατικό με τον κ. Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη και το έκανε για να αποκρύψει την καθολική αποτυχία του στα σοβαρά ζητήματα της οικονομίας.

Και αυτά τα είπε όταν είναι γνωστό πλέον σήμερα, πως οι θεσμοί έχουν θέσει επιτάπητος στις 21 Ιουνίου το χρέος. Το χρέος για το οποίο πριν τρία χρόνια ούτε που ήθελαν να το ακούσουν, όχι να το συζητήσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: