ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

Φαιδρό δημοσίευμα για την φαρμακευτική κάνναβη!

Την έντονη αντίδραση του υπουργείου Οικονομικών προκάλεσε δημοσίευμα γερμανικού διαδικτυακού μέσου με τίτλο «Η Ελλάδα στηρίζεται στην ανάπτυξη μέσω ναρκωτικών», με κύκλους του υπουργείου να κάνουν λόγο για φαιδρό τίτλο.

«Φαιδρός, αν όχι προσβλητικός και πέρα από κάθε όριο δημοσιογραφικής δεοντολογίας είναι ο τίτλος «Griechenland setzt auf Wachstum durch Drogen» (Η Ελλάδα στηρίζεται στην ανάπτυξη μέσω ναρκωτικών), άρθρου της διαδικτυακής έκδοσης του γερμανικού μέσου WirtschaftsWoche του Ομίλου Handelsblatt» αναφέρουν συγκεκριμένα κύκλοι του ΥΠΟΙΚ.

Σημειώνουν επίσης ότι ο τίτλος του δημοσιεύματος είναι «δηλωτικός και της άγνοιας των συντακτών του για την φαρμακευτική κάνναβη, αλλά και της αξιοπιστίας των αναφορών του περί της κρίσης που εξέφρασε 'ανώνυμο, ανώτερο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής' για το ολιστικό Σχέδιο Ανάπτυξης της χώρας. Ως εκ τούτου, τα παραπάνω κρίνονται ανάξια περαιτέρω σχολιασμού».

Σχετικά, τέλος, με την προσέλκυση επενδύσεων στον τομέα της καλλιέργειας και παραγωγής φαρμακευτικής κάνναβης, από το υπουργείο Οικονομικών επισημαίνουν ότι οι αρμόδιοι υπουργοί της κυβέρνησης έχουν απαντήσει επαρκώς και με επιχειρήματα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα, υψηλόβαθμος υπάλληλο της ΕΕ, ανέφερε ότι οι προτάσεις που αποτυπώνονται στο ολιστικό Σχέδιο Ανάπτυξης της χώρας «δεν αξίζουν ούτε το χαρτί πάνω στο οποίο γράφτηκαν». Σύμφωνα με τον ίδιο δημοσίευμα, «πρόκειται για απλή διακήρυξη προθέσεων, που δεν μπορούν να επαληθευτούν. Η Κομισιόν έστειλε πίσω το κείμενο με πολυάριθμες διορθώσεις και περιμένει βελτιώσεις».
Δημοσίευση σχολίου