ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Πληρώνουμε τα απόνερα της κρίσης στην Μ. Ανατολή

Εξακόσιοι έντεκα μετανάστες, πιθανότατα παράτυποι που είχαν από ημερών εγκατασταθεί στα κτίρια Λαδόπουλου και ΑΒΕΞ, της παραλιακής ζώνης στην Ακτή Δυμαίων, απομακρύνθηκαν σήμερα το πρωί με μία επιχείρηση, που ούτε καν έμοιαζε με τις γνωστές επιχειρήσεις σκούπα του «Ξένιου Δία», άλλων εποχών, επί υπουργίας Δένδια και Κικίλια της ΝΔ.


Ήταν μία επιχείρηση που χρειάστηκε η συμβολή μεγάλης αστυνομικής δύναμης, αλλά δεν χρειάστηκε να ανοίξει ούτε καν μύτη.  Μάλλον και οι ίδιοι οι μετανάστες, ακούγοντες τα λεγόμενα του Υπουργού Βίτσια και αντιλαμβανόμενοι την αυστηρότητα ελέγχου του Λιμανιού, διαπίστωσαν πως δεν υπάρχει περίπτωση εξόδου των προς το κοντινά λιμάνια της Ιταλίας και δέχθηκαν την επιστροφή και εγκατάστασή τους σε οργανωμένη δομή φιλοξενίας, ώστε να διασφαλιστεί ή σίτιση και η διανυκτέρευση για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις. 

Διότι μετά τον έλεγχο που θα πραγματοποιήσουν οι υπηρεσίες θα ξεκαθαριστεί ποιοι θα παραμείνουν υπό το καθεστώς προστασίας του πρόσφυγα.   Παράλληλα, όσοι βρίσκονται παράνομα στη χώρα θα απελαθούν.

Σύμφωνα  όμως με δήλωση του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, είναι αναγκαία δημιουργία τουλάχιστον δύο καμπ ακόμη για τον διαμοιρασμό των μεταναστών της Πάτρας, πλην στο άκουσμα και μόνον της ιδέας, οι καραδοκούντες της αντιπολίτευσης προβάλλουν αντιστάσεις, με αιτήματα που θα τα ζήλευανκαι οι πιο ακραιφνείς νεοναζί. Και με την συνεπαγόμενη οργάνωση διαμαρτυριών, συμπορεύονται κόμματα του δημοκρατικού τόξου με ελληναράδες της ΧΑ. 

Το έργο έχει παιχτεί αρκετές φορές και παρόλο που διαμαρτυρόμενοι κάνουν χρυσές δουλειές, κάθε τόσο, από το διωγμό μεταναστών και προσφύγων, οι ίδιοι είναι που πρωτοστατούν σε ρατσιστικά επεισόδια! 

Κι αυτά με δεδομένη την βεβαιότητα, πως με την επειδείνωση της κατάστασης στη Μ. Ανατολή, οι ροές προσφύγων θα συνεχίζονται, όπως και η αναζήτηση από τα πληττόμενα στρώματα της Γης της Επαγγελίας στην Ευρώπη. 

Η πολιτική Τραμπ για την Μ. Ανατολή και η εγκληματική τακτική δολοφονίας αμάχων, εκ μέρους του Ισραήλ, με την κάλυψη των ΗΠΑ, είναι η χειρότερη για την ειρήνευση στην περιοχή και την ανακούφιση των πολιτών στα νησιά του Αιγαίου. Και κατ' επέκταση στην νηπειρωτική Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: