ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

...Κι αν μας αντέξει το σκοινί θα φανεί στο χειροκρότημα!

Σου έρχονται στο νου οι στίχους της ποιήτριας, που τους ζωντανεύει με τη φωνή της η υπέροχη Άλκηστις, σαν βλέπεις τη σχοινοβάτισσα στις παρακάτω φωτογραφίες, πάνω στο σχοινί. Κι είναι θαρρείς σαν να θέλει να τονίσει, πως αυτή και η παρέα της, νοιώθουν ακόμη ζωντανοί, στη σκηνή... Σαν ροκ συγκρότημα... 



Το στιγμιότυπο τραβηγμένο από το φακό του Istologiou G. Mosxou, αποτελεί μέρος των υπέροχων εικόνων που αποτυπώθηκαν στον 3ο ΑΝΤΥΠΑ  ΔΡΟΜΟ 2018, από την χθεσινή (13-5-2018) πορεία και τρέξιμο που διοργάνωσαν και πάλι φέτος με επιτυχία οι διοικήσεις του ΠΕΑΚ, του ΟΛΠΑ, του Ε&ΕΣ Πατρών και του Συλλόγου Δρομέων και Περιπατητών ΦΑΕΘΩΝ,  με σύνθημα: «Τρέχουμε για την Πάτρα, τρέχουμε για την Ειρήνη». Εικόνες αυτές, που πρέπει να διευκρινιστεί, δεν εντάσσονται στην παραπάνω εκδήλωση. Απλά η παρατηρητικότητα του περιστασιακού φωτογράφου τις εντόπισε, τις απαθανάτισε και σας τις παρουσιάζει. 

Και δεν ξεχνούμε, πως ο Μάιος είναι ο μήνας που δολοφονήθηκε στις 23, του 1963, ο μεγάλος ειρηνιστής Γρηγόρης Λαμπράκης, που πάλεψε τόσο για την Ειρήνη. Μα δυστυχώς σήμερα πρέπει να πέσουν στο βωμό της ακόμη πολλοί Λαμπράκηδες, για να σταματήσει το αιματοκύλημα των λαών στη Μ. Ανατολή, που απειλεί ως πυριτιδαποθήκη, όλη την Μεσόγειο.  




Το ίδιο απόγευμα χθες, Κυριακή 13 Μάη, με την συμμετοχή της δημοτικής Αρχής Πατρέων πραγματοποιήθηκε το Παμπελοποννησιακό Αντιπολεμικό –Αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο στις 6.30 το απόγευμα, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

Το συλλαλητήριο διοργάνωσαν οι Επιτροπές Ειρήνης Πελοποννήσου, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς απαιτώντας να μην μεταφερθούν πυρηνικά στον Άραξο και να μην υπάρξει καμία συμμετοχή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις. Όπως και καμία αλλαγή συνόρων και των συνθηκών που τα καθορίζουν, αλά και να κλείσουν όλες οι ξένες στρατιωτικές βάσεις και τα στρατηγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: