ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Θερμά συλλυπητήρια Απ. Κατσιφάρα - Γρ. Αλεξόπουλου


Για τον τραγικό θανάτου του Παναγιώτη Τσαρούχη
Την βαθιά του θλίψη για τον τραγικό θάνατο του Παναγιώτη Τσαρούχη, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο αντιπεριφερειάρχης Γρ. Αλεξόπουλος.

Ο θάνατος του αείμνηστου προκάλεσε σοκ όχι μόνο στην τοπική κοινωνία του Άνω Διακοπτού αλλά και σε ολόκληρη την Αχαΐα καθώς προκλήθηκε από εγκλωβισμό κάτω από το τρακτέρ του χθες το απόγευμα και παρέμενε επί ώρες νεκρός στο σημείο.


Ο 44χρονος πατέρας δυο παιδιών γεννήθηκε (1974), μεγάλωσε και έμενε μόνιμα στο Άνω Διακοπτό. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Διακοπτού. Ο Παναγιώτης ήταν αγρότης και ασχολείτο κυρίως με την καλλιέργεια αμπελιών, σταφίδων και ελιών.

Ήτα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στην Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών Αιγίου (Π.Ε.Σ.) και διετέλεσε Τοπικός Σύμβουλος στο Άνω Διακοπτό.

Στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του νυν περιφερειάρχη δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα.


Ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Απ. Κατσιφάρας
Σε μήνυμά του ο κ. Κατσιφάρας ανέφερε:
«Μας γεμίζει με οδύνη η απώλεια του Παναγιώτη Τσαρούχη, ενός αγωνιστή της ζωής, ενός νέου αγρότη, που καθημερινά πάλευε να καλλιεργήσει την γη του και να ζήσει την οικογένειά του.
Ενός δημοκρατικού πολίτη, που συμπαρατάχθηκε μαζί μας στις περιφερειακές εκλογές του 2014, ως υποψήφιος με τον συνδυασμό μας «Δικαίωμα στην Πρόοδο».
Ενός ανθρώπου με βαθιές κοινωνικές και πολιτικές ανησυχίες, με ενεργό συμμετοχή στα κοινά. Με μεγάλο αγωνιστικό παρελθόν ως αγροτοσυνδικαλιστής και εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην σύζυγο και τα παιδιά του για την μεγάλη τους απώλεια, αλλά να θυμούνται πάντα πως ο Παναγιώτης Τσαρούχης , παρά το τόσο γρήγορο πέρασμά του από την ζωή, άφησε βαθιά το στίγμα του στην τοπική κοινωνία».
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος
Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρ. Αλεξόπουλου για την απώλεια του Παναγιώτη Τσαρούχη 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος εκφράζει τη θλίψη του και  τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος φίλου και συνεργάτη  Παναγιώτη Τσαρούχη για την αδόκητη απώλειά του.
«Ο Παναγιώτης Τσαρούχης υπήρξε ένα εξαίρετος και αξιόλογος συμπολίτης μας. Μια ξεχωριστή προσωπικότητα με έντονη κοινωνική δράση, υπευθυνότητα και ενδιαφέρον για το καλό του τόπου μας. Εκπροσωπούσε επάξια την τοπική κοινωνία σε όποιον τομέα είχε επιλεγεί. Προσωπικά τον γνώρισα στις εκλογές  του 2014 που δώσαμε μαζί  έναν αγώνα και είχα την ευκαιρία να καταλάβω πόσο αξιόλογος , ευγενής και καλοσυνάτος άνθρωπος υπήρξε. Εκφράζω την ειλικρινή συμπαράστασή μου στις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένειά του, οικείοι και φίλοι του αγαπημένου συνανθρώπου μας». 

Ευτύχησε να φθάσει αιωνόβιος στο πέρας της ζωής του


Άλλοι τερματίζουν βίαια τη ζωή τους κι άλλοι ευτυχούν αιωνόβιοι. Έφυγε από τη ζωή στα 104 του χρόνια ο Θεόδ. Γ. Ρουμελιώτης και η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 στις 6 το απόγευμα, στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος Ζαρουχλείκων Πατρών όπου και θα ταφεί. Είχε αποκτήσει τρία παιδιά, και ευτύχησε να δει εν ζωή, εννέα εγγόνια και δισέγγονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: