ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

«Μακεδονία του Ίλιντεν» ο Ζάεφ, αντιδρά η Ελλάδα

Η πρόταση «Μακεδονία του Ίλιντεν» συνεχίζει και βρίσκεται στο τραπέζι, δήλωσε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, υποστηρίζοντας ότι ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της πλειοψηφίας των κατοίκων και των δύο χωρών.

«Η πρόταση αυτή δεν επηρεάζει την ταυτότητά μας.. Αντίθετα, την ενισχύει και δίνει στην Ελλάδα ένα σύνθετο όνομα με χρονικό προσδιορισμό» δήλωσε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ


Δ. Τζανακόπουλος: Επιλογή από τη λίστα Νίμιτς

«Υπάρχουν προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι, ωστόσο η ελληνική πλευρά επιμένει ότι η βέλτιστη λύση θα ήταν η επιλογή ενός ονόματος από αυτά από τα οποία έχει καταθέσει ο κ. Νίμιτς στις προτάσεις του. Βεβαίως συζητάμε τις προτάσεις των γειτόνων μας, ωστόσο η διαπραγμάτευση λειτουργεί σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο και καλό είναι να επιμείνουμε σε αυτό» δήλωσε το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος.

Τελικά ποια είναι η θέση της Ν.Δ. για την ονομασία της πΓΔΜ;

Σχολιάζοντας στην ΕΡΤ1 τις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται για την επίλυση του θέματος της ονομασίας της πΓΔΜ, ο κ. Κυρανάκης δήλωσε πως η Νέα Δημοκρατία δεν αποδέχεται την χρήση του όρου “Μακεδονία” για την ονομασία της γείτονος χώρας».

«Τελικά ποια είναι η θέση της Ν.Δ. σε ό,τι αφορά την ονομασία της πΓΔΜ; Η θέση που εξέφρασε ο Κυρ. Μητσοτάκης στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που διεξήχθη στη Σόφια την περασμένη εβδομάδα ή η θέση που εξέφρασε ο Κ. Κυρανάκης; Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν μπορεί να πατάει σε δύο βάρκες χωρίς να αποφύγει το βούλιαγμα» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: