ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Η Διοίκηση του ΠΕΑΚ Πάτρας συγχαίρει τον Προμηθέα


Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας συγχαίρει την ΚΑΕ Προμηθέας, για τη συμμετοχή της στους ομίλους του Basketball Champions League, η οποία αποτελεί μετά από πολλά χρόνια, μια ιστορική διάκριση για το πατραϊκό μπάσκετ.
Με σωστό προγραμματισμό και συστηματική δουλειά, ο ιδιοκτήτης της ομάδας Βαγγέλης Λιόλιος, ο πρόεδρος Χρήστος Μήλας, ο προπονητής Μάκης Γιατράς, οι παίκτες και το σύνολο της διοίκησης, του προπονητικό τιμ και του ιατρικού επιτελείου, απέδειξαν ότι δίκαια συμπεριλαμβάνονται στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας έχοντας ξεπεράσει τα στενά γεωγραφικά όρια της χώρας μας.
Ευχόμαστε το ευρωπαϊκό ταξίδι του Προμηθέα να είναι όσο πιο μεγάλο γίνεται, με τον κορυφαίο «πρεσβευτή» του αθλητισμού της περιοχής μας, να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους για την πορεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: