ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Ο Ανδρέας Ριζούλης για απομάκρυνση των μεταναστώνΟ Ανδρέας Ριζούλης ανέφερε ότι η απομάκρυνση των μεταναστών έγινε ήπια και ειρηνικά, χωρίς κίνδυνο ούτε των μεταναστών, ούτε της αστυνομίας, ούτε των περιοίκων της περιοχής, με τρόπο θετικό για τον πολιτισμό μας. 

Για την επόμενη ημέρα ανέφερε ότι προέχει οι εγκαταστάσεις της πρώην ΑΒΕΞ να κατεδαφιστούν για να είναι ασφαλής ο χώρος, ο οποίος πρέπει να καθαριστεί και να αξιοποιηθεί. 

Για τις εγκαστάσεις του πρώην Λαδόπουλου θα πρέπει να συνεργαστούν ο Δήμος, η Περιφέρεια και το Υπουργείο ώστε ο χώρος να αλλάξει μορφή, χρήση και εικόνα, ενώ μέχρι τότε θα πρέπει να υπάρχει φύλαξη του χώρου. 

Ακούστε το ηχητικό του Ανδρέα Ριζούλη στο Ράδιο Γάμμα για την απομάκρυνση των μεταναστών μετά από την επιχείρηση της αστυνομίας.
Δημοσίευση σχολίου