ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Φασίστες βανδάλισαν τη φυλακή του Μπελογιάννη

Οι καθηγητές της ΕΛΜΕ Καλλιθέας τονίζουν ότι δεν είναι τυχαία ούτε το περιστατικό ρύπανσης ούτε η συγκεκριμένη σχολική μονάδα. Στον ίδιο χώρο, υπήρχαν φυλακές όπου ανάμεσα σε πολλούς είχε φυλακιστεί και ο Νίκος Μπελογιάννης πριν από την εκτέλεσή του.

Καταγγελία της ΕΛΜΕ Καλλιθέας: Ομάδα γνωστών - αγνώστων εισέβαλε σε σχολικό συγκρότημα της περιοχής και «μαγάρισε" τους τοίχους με συνθήματα και φασιστικά εμβλήματα

Το περιστατικό συνέβη στην Καλλιθέα ανήμερα της Πρωτομαγιάς, όπου, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής ένωσης των καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νέας Σμύρνης, Καλλιθέας και Μοσχάτου, ομάδα γνωστών - αγνώστων εισέβαλε σε σχολικό συγκρότημα της περιοχής και «μαγάρισε τους τοίχους με τα συνθήματα και τα φασιστικά εμβλήματα».

Σύμφωνα με την καταγγελία της ΕΛΜΕ, η εισβολή πραγματοποιήθηκε την ημέρα της Πρωτομαγιάς. Οι καθηγητές τονίζουν ότι δεν είναι τυχαία ούτε το περιστατικό ούτε η συγκεκριμένη σχολική μονάδα όπου έγινε, καθώς στο σχολικό συγκρότημα του Αγίου Νικολάου, στον ίδιο χώρο, υπήρχαν φυλακές όπου ανάμεσα σε πολλούς είχε φυλακιστεί και ο Νίκος Μπελογιάννης πριν από την εκτέλεσή του.

«Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου ομάδα φασιστών επιτέθηκε και χτύπησε αντιφασίστες/τριες που μοίραζαν αντιφ½ασιστικό υλικό κοντά στην Πλατεία Κύπρου» υπενθυμίζει στην ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ της περιοχής καταλήγοντας: «Δεν θ’ αφήσουμε τους φασίστες να ξαναεμφανιστούν στις γειτονιές μας. Εκπαιδευτικοί και μαθητές μαζί με τον δημοκρατικό κόσμο της περιοχής, παλεύοντας μαζί για κοινωνική δικαιοσύνη, για τα δημοκρατικά και εργατικά μας δικαιώματα, θα στείλουμε τον φασισμό εκεί που ακριβώς ανήκει: στο σκοτεινό παρελθόν».

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: